Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális csajok! Kíváncsiságból kinyalnátok egyszer a barátnőtök punciját, ha ő ajánlaná fel a lehetőséget és nem mondaná el senkinek? Őszintén...
Figyelt kérdés
szept. 27. 10:46
2/12 A kérdező kommentje:
Azt mondják a bi és a leszbi nők, hogy ha valaki megtenné na az tuti nem hetero. A kérdés is ezért született, mert egy egész biztos hetero barátnőm mondta, hogy amikor spicces akkor néha kipróbálná.
szept. 27. 11:19
3/12 anonim válasza:
2
Akkor ő nem heteró. Viszont vannak olyan nők akik az erőszakot, meg a megerőszakolást élvezik. Mi van ha ilyeneket kérdeznél?
Szóval ha nem önszántából kéne nyalnia, egy valóban heteronak.
4/12 anonim válasza:
Hetero vagyok, egyenlőre nincs ilyen tervben de ha lenne akkor barátom barátjával és a feleségével szeretném a fiúk előtt :)
5/12 anonim válasza:
Attól hogy kinyalsz egy másik lányt mert izgat a dolog egyből biszex lennél? Egyszeri alkalom után nem hinném hogy biszexnek kellene titulálni..
6/12 A kérdező kommentje:
És ha jól alakul akkor nem csak 1x😀Valahogy így szokott lenni?😊 Én nem titulálom annak de sokan így tesznek.
szept. 27. 12:53
8/12 anonim válasza:
#6 ha csajnak nem jön be a dolog utánna mit csinalsz össze vesztek?
9/12 A kérdező kommentje:
Szerintem meg lehet és meg kell beszélni ha ilyen van és úgy tekinteni rá, hogy megtörtént de ennyk volt.
szept. 27. 14:01
10/12 anonim válasza:
Én biztos nem. Először is, mert barát. Másodszor, mert nem csinálok ilyeneket, hogy csak úgy nyalok. Vagy szexelünk rendesen, vagy nem. De az ölelés, csók, egyéb testiség az ilyeneknek nem szokott tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!