Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsok kíváncsi (talán) biszex férfinak?
30 éves, heteróként élő férfi vagyok, de már egy ideje egyre jobban foglalkoztat a gondolat, hogy kipróbáljam a szexet egy másik pasival. Először szopással kezdeném, és csak akkor mennék tovább, ha az tényleg tetszik.
Mit javasolnátok, mire érdemes figyelni párkereséskor? Lehet erre normális partnert találni? A gátlásaim miatt arra is gondoltam, hogy elsőre egy fizetős szolgáltatóval próbálnám ki, hogy a diszkréció/biztonság miatt ne kelljen izgulnom. Szerintetek ez jó ötlet?
Nem kezdőként írom,hogy amit a 4-es ír,az szinte lehetetlen.Mert irkálva mindenki nagy legény,mindent leír,mi a vágya,sőt...
Aztán amikor konkrétan lépni kéne, már telefonszám-cserére sem hajlandó,ismerkedő beszélgetésről pedig nagy átlagban harmincból egy ha összejön.
Mindenki eltűnik, törli a fiókját,vagy ha nem, akkor éppen halaszthatatlan dolga akad a megbeszélt időpontban.
Diszkrécióról pedig sokan azt sem tudják,mi az....
Nos, mi történt Kérdező ?? Volt jelentkező ?
Szerintem se menjél fizetőshöz, mert az gyorsan le akarja zavarni a dolgot és oda a pénzed.
Keress egy normális, tiszta barátságos partnert, aki megértő és segíteni, bátorítani fog. És elsőnek Ő szopjon téged, mert mikor már fel vagy izgulva, gondolkodás nélkül be fogod kapni Te is az övét.
Ez saját tapasztalat !! Bátorság !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!