Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szeretné meglepni a barátját egy hármas szexorgiával. Engem szeretne harmadiknak. Nem tenné tönkre a barátságunkat? 22/l
A barátnőd pasija nyilván veled fog többet foglalkozni mivel téged még nem dugott meg a barátnőjét már ezerszer.
Ebből esetleg lehet probléma. :-(
Hogy őt hanyagolni fogja.
Azért van pár dolog amit érdemes tisztázni egyrészt magadban másrészt közösen megbeszélni...
1. Vonzónak találod szexuálisan a pasit?
2. Vonzónak találod szexuálisan a barátnőd? ( ha plusz lányt akarnak és rád gondoltam van rá nem kevés esély hogy mind a ketten szeretnének tőled ezt-azt...)
3. Ha rossz vége lesz el tudod engedni a barátnődet, hogy vele már utána megszűnik a kapcsolatod?
4. Mit vállalsz be ha tényleg szex lesz? (Szopás, nyalás, közös orál a baratnőddel vagy a pasival, szex óvszer én vagy nélküle, hova élvezhet a végén, ha szereted/engeded popsiba akkor azt is bevállalod? Egyáltalán foglalkozik e veled a pasi vagy számára te csak vizuális inger leszel? Használtok e játékszereket?...)
5. Barátnőd el tudja viselni a látványt és az érzést hogy a párja mással szexel? (Ha csak a pasi miatt akarná jobb ha bele sem kezd...)
6. Van olyan hely és alkalom ahol ezt zavartalanul meg tudjátok tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!