Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez végleg megrontja a barátság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez végleg megrontja a barátságunkat?

Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom, igazából legjobb barátom. 10 éve tart. Én bi vagyok, volt kapcsolatom fiúval de szexig sosem jutottunk el, inkább lányokkal volt szexuális kapcsolatom. Szóval a dolgok úgy alakultak közöttünk hogy testi kapcsolat is kialakult , egyelőre szex mentes, de félek hogy ez vége fog vetni a barátságunknak. Van ebben valakinek tapasztalat? Külön lehet választani a barátságot és a testiséget?
máj. 27. 10:37
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Ez nem leszbikus kategóriába való, itt senkit nem érdekel.
máj. 27. 11:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez heteró kategória. A leszbikusság csak mellékszál.
máj. 27. 11:09
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Ez csak rajtatok mulik, de az biztos, hogy mindig ott lesz a szexuális feszultseg ezutan. Ami valjjuk be igazi baratoknal nem all fenn, ezert nem hisznek sokan a fiu-lany baratsagban sem. Valoszinu szeretok lesztek. Aztan összevesztek valami szaron es hagyjatok egymast, hisz olyan mintha exek lennetek a masiknak, es altalabn az emberek nincsenek joba, nemhogy baratok az exeikkel. Bar mar mindkettotokben kialakult valami, mindketten biszexek/melegek vagytok. Ugyanolyan,mint elotte mar sose lesz, mert ahogy irtad mar most mashogy gondolsz ra, pedig meg nem is dugtatok.
máj. 27. 14:15
 4/5 anonim ***** válasza:
71%
3# Ez olyan szomorúan hangzik.. 😕
máj. 27. 14:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak rajtatok fog múlni. Én pl tudnám kezelni a hasonló szitut, ha mindketten akarjuk ezt a dolgot.
máj. 28. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!