Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magyon jo baratom celozgatott ra miközbe verte hogy segitsek neki elelvezni. nem undorodok a gondolattol eggyatalan viszont nem csinaltam meg ilyet. szerintetek megtegyem? nem fog ramenni a baratsagunk?
Figyelt kérdés
azt sem tudom hogy komolyan gondolja e, es felek hogy csak viccel es kitudodna. igy neten eleg para hogy nyoma marad :/
nem tudom mit csinaljak ha legközelebb is felhozza.
2021. ápr. 15. 13:42
2/13 anonim válasza:
Neten keresztül kérte, hogy segíts neki?
3/13 anonim válasza:
Persze, ne hagyd ki. Miért tudódna ki? Képet ne csináljatok :)
5/13 anonim válasza:
Interneten keresztül mégis hogy vernéd ki neki?
6/13 anonim válasza:
Gondolom azt akarja hogy együtt verjétek és nézzétek egymást ksmerán. Később majd személyesen is egymásét.Nem bánnád meg ha kipróbálnád!
7/13 anonim válasza:
Ha izgat a gondolata,nyugodtan csináljátok.Mi is szoktuk. F
8/13 anonim válasza:
Segíts neki, izgasd jól fel, aztán mondd neki, hogy te is vered közben. Legközelebb ismetelten tartsatok közös hokit, aztán hozzatok össze egy személyes közös recskát is. Tutira élvezni fogjátok mindketten.
10/13 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék. Remélem összejött valami jó😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!