Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácként egyetemi kollégiumban óvatosnak kell lenni?
Figyelt kérdés
kollégium, egyetemszept. 18. 14:08
1/9 anonim válasza:
Nyilván nem kell mindenkivel kikezdeni, mindenkinek bevallani.
De mindig lehet találni megértő barátokat, akár olyanokat is, akik benne vannak játékokban.
3/9 anonim válasza:
Szerintem legyél óvatos a lányokkal, és inkább srácokkal ismerkedj ;)
6/9 anonim válasza:
Az van, hogy szerintem mindenki utálja azokat akik reklámozzák, stb. Én se szoktam elmondani max ha rákérdeznek. Nem ez a legfontosabb dolog rólam.
8/9 anonim válasza:
Reklámozni valóban nem kell / nem érdemes, hidd el, ha nyitott szemmel jársz, akkor nagy eséllyel úgyis bele fogsz futni valamibe :) Én is az 1 évem alatt kétszer futottam bele ilyesmibe.
28F
9/9 anonim válasza:
Én a koliban is tudtam mi a szitu. Volt egy meleg srác aki nyomult kb a srácokra meg is verték. És bevallom azért nem sajnáltam mert idegesítő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!