Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácként, hogy éled meg kollégiumban a közös meztelenséget? Középiskolai vagy egyetemi kolesz?
Figyelt kérdés
kolesz, meztelenségszept. 12. 17:57
2/10 anonim válasza:
Középsuli .... volt már pár kalandom
3/10 anonim válasza:
Középsuliban voltam kolis.Eleinte izgultam,hogy milyen lesz mások előtt meztelenkedni,de nagyon hamar oldódtak a gátlásaim és kellemesen csalódtam.
4/10 anonim válasza:
Mivel edzésen megszoktam hogy minden fiú meztelen tusol egymás előtt ezér a koli nem sok újat mutatott
5/10 anonim válasza:
Én szeretem és senki másnak sincs vele baja. Természetes dolog.
6/10 Bekecs Béla válasza:
Koleszba 10 fos fiu szobaban voltam. Siman járkáltunk egy szál faszba egymás elott. Robadtul nem erdekelt senkit.
Sőt altalaban az ilyen helyeken aki a legjobban buzul poenbol a masikkal az a legnagyobb hetero
7/10 anonim válasza:
Engem sose zavart a meztelenség. Még kicsit vártam is, hogy milyen lesz ilyen helyzetben lenni egyetemi koliban.
Inkább a szobatársam lepődött meg...
20f
9/10 Sz.Árpád válasza:
Nállunk minden szobàban volt saját zárható fürdőszobánk. Nem látott senki senkit.
10/10 anonim válasza:
Remekül éltem meg, hiányzik is az az idő. Ma már csak haverok előtt tudok meztelenkedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!