Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexként hogyan kellene ismerkedni, barátkozni férfiakkal úgy, hogy ne legyen kellemetlenség belőle, szoktál-e, és hogyan? 22/F
Figyelt kérdés
szept. 3. 11:57
1/13 anonim válasza:
Függ attól is, mire ismerkedsz. Mi a cél? Barátság, alkalmi ?
2/13 A kérdező kommentje:
Élőben gondoltam, nem Neten, hanem egy idegenhez odamenve hogyan lehetne barátkozni, amiből később lehet valami romantikusabb dolog is.
szept. 3. 12:05
3/13 anonim válasza:
Ez engem is érdekel . Nem léphetek oda egy pasihoz , hogy szeretném leszopni a farkad .
4/13 anonim válasza:
D9, studio174
sok meleg/biszex van
vannak darkroomok ha csak alkalmi a cél bemész fixen találsz valakit
5/13 anonim válasza:
A romantikus dolgokra nagyon szívesen vállalkoznék, azt nagyon szeretem :)
Bár már nem srác vagyok XD
6/13 A kérdező kommentje:
Csak mert olyan fura lenne random férfiakhoz odamenni pl. buszmegállóban, hogy te is erre a buszra vársz, nem is tudom, olyan cikinek érzem. Aztán lehet, hogy csak én gondolom így, és a másikat nem zavarná.
szept. 3. 14:17
7/13 anonim válasza:
#6 szerintem ne csinálj ilyet, mert nagy valószínűséggel nem meleg és van aki számára taszító a homoszexualitás. És ilyenek miatt esetleg utálni is fogja a melegeket.
8/13 anonim válasza:
Szoval konkrétan azt akarod, hogy beeteted a ferfiakat, hogy csak baratkozni akarsz, de valojaban szexelni akarsz veluk... Csak az elejen titkolod
9/13 A kérdező kommentje:
Én nem akarok szexelni velük, hanem baráti kapcsolatot.
szept. 4. 10:23
10/13 anonim válasza:
Te irtad, hogy romantikus kapcsoaltot is akarsz, ha bejonnek neked.Azzal meg szex jar. Szoval de, szexelni is akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!