Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexek, mi a foglalkozásotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexek, mi a foglalkozásotok? Munka közben okozott-e kellemetlensèget , hogy az azonos neműekhez is vonzódtok?

Figyelt kérdés
Én háziorvos mellett vagyok ápolónő. Volt,hogy pl EKG közben hozzáèrtem egy nő melléhez és nem kicsit zavarba jöttem,persze ez csak néhány betegünk esetében történhetne meg, hogy zavarba jövök.

2023. febr. 3. 21:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
De cuki 🤗
2023. febr. 3. 21:19
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Piaci árus vagyok, hát de szoktak lenni furcsa szituk. Volt már, hogy beültem a mikrobuszba maszturbálni, annyira felizgultam az egyik vásárlótól.
2023. febr. 3. 22:07
 3/12 anonim ***** válasza:
54%

Orvos, ügyvéd, kőműves, pék, minőségellenőr egy pelenkagyárban stb. - mindenféle, nincs foglalkozáshoz kötve ki biszex ki nem.

Miért okozna kellemetlenséget??? Ha hetero lennél és úgy jönne be a páciens akkor meg azért éreznéd magad kellemetlenül? Ez a munkád, oda meg nem viszed be a preferenciáidat.

2023. febr. 3. 22:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én dolgoztam eladóként, tálalókonyhán, takarítóként, gyárban is stbstb.

Sehol nem volt kellemetlen helyzet. Sőtt semmilyen helyzet.

2023. febr. 3. 23:08
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy férfi kolléga volt pár évig barátom,szuper volt.Sajnos csak volt...:(
2023. febr. 4. 06:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Könyvtáros.

Nem okozott.

2023. febr. 4. 11:31
 7/12 anonim ***** válasza:
64%

Férfi vagyok és nem vagyok biszex... biszex kíváncsi vagyok, és elég sok swinger tapasztalatom van. Amikor együtt vagyok egy párral, van hogy ki szeretnék próbálni dolgokat a pasival is, csak eddig nem mertem kezdeményezni a pasi iránt, de vonzott.

40 F ..Értékesítési Export Manager

2023. febr. 4. 14:17
 8/12 A kérdező kommentje:
Úgy látszik nekem is olyan szakmát kellett volna választani ahol nincs esély arra hogy az emberek leveszik a ruhájukat 🤣
2023. febr. 4. 14:25
 9/12 anonim ***** válasza:
7 es akkor még nem volt férfival semmi?
2023. febr. 4. 20:17
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem... de lehet könnyebb lenne elkezdeni ha egy nő is jelen van
2023. febr. 4. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!