Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Egészséges dolog ha szeretek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egészséges dolog ha szeretek meztelenkedni?

Figyelt kérdés
akár mások előtt is.

aug. 19. 13:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos keretek között szerintem semmi gond vele. Itthon én is gond nélkül, kertesház révén ha nem lát a szomszéd akár kint is
aug. 19. 17:36
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Otthon én is szeretek meztelen lenni, mint pl most is.

Előre szólok -mielőtt a puncivadászok privit írnak- középkorú férfi vagyok😁

aug. 19. 17:55
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Egészséges dolog, ha szeretem takargatni magamat?

Akár mások előtt is.

Szerintem nagyon túl van ez gondolva.

Bizonyos esetekben (napozás, úszás) teljesen felesleges, sőt, hátrányos a ruhaviselés. De felőlem mindenki ott takargatja vagy nem takargatja magát, ahol jól esik neki. Aki ebbe betegséget lát, az maga beteg.

aug. 20. 10:46
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felemelő érzés. Sajnos csak otthon szoktam csinálni, mert egyedül nem szeretek eljárni sehova, partnerem meg nincs a nudizáshoz.
aug. 21. 11:22
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Persze, én sokszor szoktam pucér lenni, úgy is alszok😊

26l

aug. 21. 15:33
 16/20 Echo12 válasza:
100%
Én is szeretek meztelen lenni, sokat fantáziálok arról, milyen hatást váltana ki másból, ha meglepetésszerűen meztelenre vetkőznék előtte.
aug. 24. 15:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs vele,nyilván normális keretek közt,tehát pl. nem a nyílt utcán. Itthon én is szeretek,vagy öltözőkben,zuhanyzókban jól elhúzom az időt,és hagyom,hogy lássanak,megnézzenek.
szept. 3. 08:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, persze csak (ahogy fentebb is írták) ha nem erőlteted rá senkire, aki nem kíváncsi rá.
szept. 23. 07:15
 19/20 anonim ***** válasza:

#18 ki erőltet rá valamit másra? Aki egyszerűen úgy van, ahogyan a világra jött, vagy aki elvárja mindenki mástól, hogy takargassa magát előtte, mert képtelen elviselni egy ember látványát?

A helyzet az, hogy az ember a nyilvános tér 99,99%-ában ruhaviselésre van kényszerítve a többi ember által. "Ráerőltetésnek" mégis azt a 0,01%-ot gondoljuk, amikor valaki kibújik a kényszer alól.

szept. 23. 08:24
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha nem botránkoztatsz meg másokat akkor nincs ezzel baj
dec. 19. 05:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!