Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egészséges dolog ha szeretek meztelenkedni?
Figyelt kérdés
akár mások előtt is.aug. 19. 13:35
3/20 anonim válasza:
Igen. Miért ne lenne egészséges?
Aki nem mer meztelenül lenni még a saját neme előtt se, az szerintem full prűd ember.
4/20 anonim válasza:
Addig egészséges, amíg nem erőlteted rá másokra, tehát nem meztelenkedsz olyanok előtt, akiket zavar.
5/20 anonim válasza:
Öltözőben, tusolóban nehogy zavarja már bármelyik embert is.
Meg szerintem természetesnek kéne venni azt, hogy pl a srácok egymás előtt meztelenek.
6/20 anonim válasza:
Nyilván én sem öltözőre vagy tusolóra gondolok, hanem pl. utcán, buszon, boltban, stb. :)
7/20 anonim válasza:
Ott miért lenne meztelen az ember?
Bár nem mondom, hogy nem örülnek annak, hogyha bárhol meztelen lehetnék. Mert nagyon is szeretem meztelen lenni.
Most is úgy vagyok.
9/20 anonim válasza:
Ha teljesen természetes lenne mindenhol a meztelenség, akkor kamerák előtt is úgy lennék, persze.
10/20 anonim válasza:
Mindennek megvan az ideje, helye. Ha nem erőlteted rá másokra, akiket zavar esetleg akkor semmi gáz. Én is szeretek nudizni, de csak ott ahol ez elfogadott dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!