Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Egészséges dolog ha szeretek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egészséges dolog ha szeretek meztelenkedni?

Figyelt kérdés
akár mások előtt is.

aug. 19. 13:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
26%
Egyáltalán nem.
aug. 19. 13:36
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, hány éves vagy?
aug. 19. 14:18
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Miért ne lenne egészséges?

Aki nem mer meztelenül lenni még a saját neme előtt se, az szerintem full prűd ember.

aug. 19. 14:20
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Addig egészséges, amíg nem erőlteted rá másokra, tehát nem meztelenkedsz olyanok előtt, akiket zavar.
aug. 19. 14:45
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Öltözőben, tusolóban nehogy zavarja már bármelyik embert is.

Meg szerintem természetesnek kéne venni azt, hogy pl a srácok egymás előtt meztelenek.

aug. 19. 14:49
 6/20 anonim ***** válasza:
75%
Nyilván én sem öltözőre vagy tusolóra gondolok, hanem pl. utcán, buszon, boltban, stb. :)
aug. 19. 14:56
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Ott miért lenne meztelen az ember?

Bár nem mondom, hogy nem örülnek annak, hogyha bárhol meztelen lehetnék. Mert nagyon is szeretem meztelen lenni.

Most is úgy vagyok.

aug. 19. 14:57
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Kamera előtt is?
aug. 19. 14:58
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha teljesen természetes lenne mindenhol a meztelenség, akkor kamerák előtt is úgy lennék, persze.
aug. 19. 15:43
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindennek megvan az ideje, helye. Ha nem erőlteted rá másokra, akiket zavar esetleg akkor semmi gáz. Én is szeretek nudizni, de csak ott ahol ez elfogadott dolog.
aug. 19. 17:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!