Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ki az aki fiúval vesztette el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az aki fiúval vesztette el először?

Figyelt kérdés
És hány évesek voltatok? Idősebb volt a partneretek?
ma 13:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én.
ma 14:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is fiúval volt az első.

Igaz csak egymásnak vertük és kölcsönös orál volt akkor.

ma 16:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

18 voltam, ő valamivel több.

Sosem szexeltem de nagyon kiakartam próbálni. Eleinte ugye lánnyal terveztem. Aztán sosem sikerült és bénáztam egyre csökkent az önbizalmam.

Jött ez a srác, neten ismertem meg. Mondta hogy leszop ha attól jobb kedvem lesz. Féltem, izgultam.

Bezárta a kis üzletet ahol dolgozott. Átvitt a pihenőbe, ott volt fotel és ágy is. Elkezdett szopni, nagyon jó érzés volt. Fura látvány volt nem képzeltem soha sráccal. Majd kérdezte hogy megdugom kutyába. Bepucsított, gumit vettem és mondta hogy tegyek rá síkosítót, nem baj ha sok lesz, csak kevés ne legyen.

Behatoltam, nagyon szűk volt. Elkezdtem ütemesen csinálni a heréink csattogtak, nagyon izgatott… megfogtam a f.rkát neki nem állt de közben nedvedzett.

Mikor közel voltam a végemhez kérte hogy verjem rá, előtte sose élveztem hokitól ekkorát. Brutál mennyiség és lövés jött belőlem.

Elmondta hogy k.rva nagy a farkam, ezt higyjem el. Utána megjött az önbizalmam, közel 100 csaj/srac megvolt azóta vegyesen. 23 éves koromig.

Nem tartom magam se binek se melegnek semminek, én a szexre úgy tekintek mint egy jó közös élvezet és mindegy ki a partnerem ha feltud rá állni akkor megdugom.

ma 16:59
 4/4 A kérdező kommentje:
3: írhatsz privátot nyugodtan XD
ma 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!