Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnnek el az ember 2-3 szex után?
Figyelt kérdés
Miközben panaszkodnak, hogy rendszeresre nem találni...Bi pasikra értem.aug. 15. 10:12
2/28 anonim válasza:
Ugyanezt tapasztalom. Egy idő után köddé válnak.
3/28 anonim válasza:
Még szerencsés vagy, hogy egyáltalán találkoztak. Már azt sem szokás,csak a hangzavar meg az álmodozás. XD
4/28 anonim válasza:
Amiért a heteró pasik is az alkalmi kalandok után - csak 1-2 kósza dugást, ürítést akartak nem pedig szerelmet, kapcsolatot. Persze előre ezt "elfelejtik" közölni 😂
5/28 anonim válasza:
Én az ellenkezőjét tapasztalom, van jópár ember akivel már bő 1 éve találkozgatok. Aki eltűnik az valszeg azért teszi mert talál jobbat, nem biztos hogy benne van a hiba.
7/28 anonim válasza:
Ha nagyon jó vagy a szexben akkor nem értem.Egyébként, meg pasi és mint
ilyen,mindig újat keres.Én max 20-30 alkalomig nem keresek,ha jó
8/28 anonim válasza:
Nálam vagy az van, hogy egy alkalom sem jön össze (ez a leggyakoribb), vagy az, hogy sokkal több, mint 3 (ilyenből csak egy volt még eddig, de elég kitartó volt)
9/28 platinumhand válasza:
Egyébként tényleg azzal vigasztalnálak, hogy az átlagos tapasztalat az az, hogy vagy hamarabb ghostol, minthogy egyáltalán találkozóról legyen szó vagy meg sem jelenik a találkozón, ha az meglett beszélve. Szóval próbáld meg azt nézni, hogy azért neked mégis összejön valami.
10/28 anonim válasza:
Nem tudni sajnos.
Egy biszex férfival találkoznék szexkapcsolatra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!