Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért tűnnek el az ember 2-3...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek el az ember 2-3 szex után?

Figyelt kérdés
Miközben panaszkodnak, hogy rendszeresre nem találni...Bi pasikra értem.
aug. 15. 10:12
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Valami nem tetszett nekik/Van más.
aug. 15. 10:18
 2/28 anonim ***** válasza:
89%
Ugyanezt tapasztalom. Egy idő után köddé válnak.
aug. 15. 10:28
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Még szerencsés vagy, hogy egyáltalán találkoztak. Már azt sem szokás,csak a hangzavar meg az álmodozás. XD
aug. 15. 11:05
 4/28 anonim ***** válasza:
91%
Amiért a heteró pasik is az alkalmi kalandok után - csak 1-2 kósza dugást, ürítést akartak nem pedig szerelmet, kapcsolatot. Persze előre ezt "elfelejtik" közölni 😂
aug. 15. 11:35
 5/28 anonim ***** válasza:
90%
Én az ellenkezőjét tapasztalom, van jópár ember akivel már bő 1 éve találkozgatok. Aki eltűnik az valszeg azért teszi mert talál jobbat, nem biztos hogy benne van a hiba.
aug. 15. 12:34
 6/28 anonim ***** válasza:
78%

Eltűnnek???

Meg sem jelennek.

aug. 15. 14:37
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon jó vagy a szexben akkor nem értem.Egyébként, meg pasi és mint

ilyen,mindig újat keres.Én max 20-30 alkalomig nem keresek,ha jó

aug. 15. 14:44
 8/28 anonim ***** válasza:
60%
Nálam vagy az van, hogy egy alkalom sem jön össze (ez a leggyakoribb), vagy az, hogy sokkal több, mint 3 (ilyenből csak egy volt még eddig, de elég kitartó volt)
aug. 15. 19:21
 9/28 platinumhand ***** válasza:
73%
Egyébként tényleg azzal vigasztalnálak, hogy az átlagos tapasztalat az az, hogy vagy hamarabb ghostol, minthogy egyáltalán találkozóról legyen szó vagy meg sem jelenik a találkozón, ha az meglett beszélve. Szóval próbáld meg azt nézni, hogy azért neked mégis összejön valami.
aug. 15. 23:35
 10/28 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudni sajnos.

Egy biszex férfival találkoznék szexkapcsolatra. :)

aug. 16. 06:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!