Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hová tűnnek az eltűnt emberek?

Hová tűnnek az eltűnt emberek?

Figyelt kérdés
Rengeteg olyan eset van mikor évek múlva sem találnak egy embert mintha csak elnyelte volna őket a föld.. szerintetek mi történhetett velük és van esély arra még hogy élnek?

2023. aug. 18. 14:44
A kérdező szavazást indított:
Öngyilkosok lettek
Szexrabszolgaság áldozatai lettek és tuti hogy nem élnek már
Egyszerűen csak elszöktek és új életet kezdtek.
Más oka van (bővebben kifejtem)
21 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Elásták őket jó mélyre és nem állítottak sírkövet meg keresztet.
2023. aug. 18. 14:55
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Bármi történhetett velük, pont ezért különösen tragikusak az ilyen esetek.

Lehet öngyilkosok lettek, lehet megölték őket, lehet megszöktek, lehet balesetet szenvedtek, lehet fogva tartják őket, lehet eladták őket rabszolgának és még több ezernyi potenciális dolog történhetett velük, nyilván általánosítani sem lehet.

2023. aug. 18. 14:56
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Mindegyik választási lehetöség benne van, meg még sok egyéb is
2023. aug. 18. 14:59
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Butaságnak tartom a szavazást, nem ugyanaz az ok állhat minden rejtélyes eltűnés mögött. Érdemesebb lenne szerintem konkrét eltűnésekről írni. Ackermann Dávid esete az egyik legnagyobb kakukktojás, de Vitéz Barbara vagy Döbröntei Máténál sem könnyű még megtippelni sem, mi történhetett. A külföldi esetek kapcsán meg Brandon Swansoné az egyik legfurcsább.
2023. aug. 18. 15:01
 5/14 A kérdező kommentje:
Igen így van ez is közrejátszik. De pl ott van az amerikai Amy Lynn Bradley esete (nem tudom hallottál e- róla) ő szinte tuti szexrabszolgaság áldozata lett marcsak a 2005-ös kép miatt is..
2023. aug. 18. 15:04
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hogyne, és könnyen lehet, hogy ez áll az eltűnése hátterében. Engem kimondottan foglalkoztatnak az ilyen megoldatlan esetek. (Nem perverzióból, és nagyon sajnálom pl. a hozzátartozókat is, hogy még az se adatik meg, hogy legalább tudják, a szerettük él-e vagy hal.)
2023. aug. 18. 15:11
 7/14 A kérdező kommentje:
Így van szörnyű lehet... érdekességként azt tudom még elmondani Amy ügyéről hogy régebben sokat foglalkoztam vele és találtam egy oldalt ahol különösebben foglalkoznak az ő ügyével mindent részletesen leírnak stb.. Na és az a lényeg hogy azt a 2005-ös képet ( amin állítólag Amy van) azon az oldalon több olyan nőt is találtak akik állítólag több éve eltűntek akkor ezekszerint egy bűn banda lehet a háttérben...
2023. aug. 18. 15:17
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A tobbseguk halott, vagy nem akarja, hogy megtalaljak, akik keresik. Kisebb toredeke az, akit elraboltak.
2023. aug. 18. 15:24
 9/14 Metionin ***** válasza:
92%
Szerintem megölték őket szándékosan vagy véletlenül és eltüntették a testeket. Nagyon sok olyan terület van, ahol senki sem jár és ha évtizedek múlva meg is találják a maradványokat, nem tudják már azonosítani.
2023. aug. 18. 17:20
 10/14 anonim ***** válasza:
2023. aug. 18. 21:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!