Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hová tűnnek az eltűnt emberek?

Hová tűnnek az eltűnt emberek?

Figyelt kérdés
Rengeteg olyan eset van mikor évek múlva sem találnak egy embert mintha csak elnyelte volna őket a föld.. szerintetek mi történhetett velük és van esély arra még hogy élnek?

2023. aug. 18. 14:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%

Öregek általában elkóborolnak és valami erdőben, árokban fekszenek holtan.

Van köztük öngyilkos aki távoli helyen lesz az/más országban fogják ki vízből.

Fiatal (c.) lányok áltaban prostisorba kerülnek.

A maradék ritkább esetek: megölik, külföldre lelép szándékosan, bezárva tartják valahol elrejtve vagy hajléktalanként él

Szervkereskedelem nagyon ritka esetben.

Magyar ügyeknél többségnél is van megoldás.

Till Tamást pl szerintem elütötte valaki és nem akart börtönbe menni, elásta valahol.

Ackermann Dávid szerintem vízbe esett, és elvitte a holttestét a víz

Strehó Gergőt megölték és szintén a víz vitte el

Vitéz Barbarát szerintem szintén megölték és a holttestét eltüntették

Döbröntei Mátét vagy a rendőrök ölték véletlenül meg vagy tényleg elszaladt és Dunába ugrott

Nagyon kevés olyan eset van ahol semmi sem valószínű, ott talán ufok? Ezt is el tudom képzelni

2023. aug. 19. 00:11
 12/14 A kérdező kommentje:
Nagyrészt egyetértek de szerintem Till Tamást elrabolták és sajnos megölték... nem tudom elhinni ki képes ilyesmire😪
2023. aug. 19. 00:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb embert elásnak, felgyújtanak, stb. És sokszor csak hosszú-hosszú évtizedekkel később találnak rájuk véletlenül.

Aztán fogazat, alapján vagy azonosítani tudják, vagy nem - legtöbb esetben találnak egyezést, hacsak nem húzta ki a gyilkos a fogukat (akad ilyen is).

EWU dokumentum filmjeit szoktam nézni, vagy Cold Cases-t, ott sok esetről beszámolnak.

De akad, aki egyszerűen új életet kezd. Amerikában pl könnyen megteheti, hogy szó nélkül átköltözik északról délre, és a családja sem tudja, mi a helyzet.

2023. aug. 19. 16:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja, igen, a fogvatartás is elég gyakori. :(, és ott csak akkor derül fény bármire, hogyha a fogvatartott valamiképp el tud menekülni a rabságából.
2023. aug. 19. 17:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!