Túl fiatalnak tűnnék, ahhoz hogy kezdeményezzen valaki?
15-16 évesnek szoktak általában nézni az emberek, pedig valójában 20 vagyok. Genetika az egész, akármit is csinálok magammal. A minap azon tűnődtem, hogy lehet azért nem kezdeményez senki, mert túl fiatalnak tart (kinézet alapján)? Ez lehetséges lehet?
L
Bizony!
És gyámoltalannak.
De hogy fogsz ennek majd örülni 40 évesen...
Ha netán nem tudják, hogy pontosan milyen idős is vagy, akkor valóban hátráltató tényező. Magamból kiindulva, 24 évesen nem mennék bele egy kapcsolatba egy 15 éves gyerekkel.
Persze ha fiatalabbnak nézel ki, de tudom, hogy mennyi idős vagy az megint csak más, akkor nem probléma.
"Tőlem fiatalabb"
HOPPÁ!
Itt lehet a gond!
Nem volt még olyan, hogy elkezdtél beszélni egy fiúval, aki az elején érdeklődőnek tűnt, aztán a beszéd végére valahogy elment a kedve?
Szerintem figyelj oda nagyon a beszédedre. "Tőlem fiatalabb", vagy "tőlem akármibb" az ne legyen benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!