Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, nektek milyen volt az elso alkalom egy masik fiuval?
Sajnos még nem volt,
de nagyon vágyom rá, aktív vagy uni partnerral szívesen átélném az elsőt.
Az első orál exbarátommal volt, ő kifejezetten nem szopott jól magától, de nagyon jól meg lehetett dugni a száját, nem öklendezett egyáltalán. Szopáson kívül mást nem csináltunk kapcsolatunk alatt, ő nem akarta.
Aztán miután szétmentünk egy fiatal tanárbácsit felhívtam a lakásomra, intenzíven leszoptam, ő is engem, majd olyan istenien kinyalta a fenekem, hogy azt hittem már ott elmegyek. Ezután berakta a vastag farkát a fenekembe, és vagy egy órán át hevesen dugott, életem egyik legjobb együttléte volt, egyáltalán nem fájt, még annak ellenére sem, hogy ez volt nekem az első anális együttlétem, ráadásul meg is volt áldva jó mérettel. Nagyon odafigyelt és érzékien csinálta. Még most is áll a farkam, ha csak rá gondolok is. 🤤
Jelenlegi párommal viszont a lehető legperverzebb szexuális vágyainkat is ki tudjuk egymással élni. Kapcsolatunk elején voltunk egy gyulai wellness hétvégén és vagy 10-15-ször felváltva dugtunk mindkét nap, életem legjobb hétvégéje volt, utána egy hétig rendesen sajgott a fenekem, de mikor csak eszembe jutott az a hétvége, kőkeményre merevedett a farkam jó ideig. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!