Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszer kipróbálom pasival akkor nincs visszaút?
Figyelt kérdés
Izgat néha a gondolat milyen egy pasival, de félek ha meglépem akkor nincs visszaút és mindig pasit akarok hogy kielégítsen.júl. 15. 10:32
3/9 anonim válasza:
Ha tetszeni fog, akkor szerintem sincs visszaút. Így, hogy ki sem próbálod, legalább azt sem tudod, hogy miből maradsz ki, nem tud hiányozni, mint pl én.
5/9 anonim válasza:
Én kipróbáltam, de csak egyszer. Fizikailag el lehet élvezni az ingerektől, de ha a nőkhöz vagy szokva, akkor furcsa lesz lelkileg. Nekem hiányzott a kedvesség, puhaság, a hangok.
6/9 anonim válasza:
Max annyi hogy utána már jóval könnyebben mész bele ilyesmibe, nem lesz meg a kezdeti szégyenlősség, para.
7/9 anonim válasza:
Biztos tetszeni fog és nem is akarsz vissza utat.Anno 17 évesen nem is
gondolta fiukra.Aztán megváltozott az életem.Pasik,csajok,mindegy volt.
A lényeg ne fogd vissza magad,mert az kihat még az egészségedre is.
8/9 anonim válasza:
Az 5 ös jol irja, en is hasonloan ereztem, viszont idöröl idöre feltör bennem is a vagy hogy jo lenne fiut ki elegiteni vagy ilyesmi.
Ettöl meg a lanyokat szeretem tovabbra is.
9/9 anonim válasza:
Attól függ milyen lesz az első partnered. Ha figyelmes lesz, akinek a te örömöd is fontos, az olyan hatalmas gyönyör élményben tud részesíteni, hogy vágyni fogsz a folytatásra. Ha viszont egy önző, bunkó, fájdalmat okozó férfi lesz az első, akkor nem fogsz vágyni 2. alkalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!