Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő vagyok és én nem tudom elképzelni,férfival az egy éjszakás kalandot, de nővel igen mert erkölcsösebbnek tartom csak én vagyok így ezzel.?
Figyelt kérdés
júl. 8. 13:17
11/12 anonim válasza:
Ma ennél nagyobb hülyeséget nem olvastam, pedig az nem semmi itt.
12/12 anonim válasza:
Azért gondolod így, mert a férfi azt hiszed, csak használna egyszer és eldob, nővel pedig romantikus nyali-fali lenne.
De te is csak használnád a férfit! Mindkét fél ugyanúgy szeret dugni, egyenlőek a felek, te is csak használod a férfi farkát.
Bűn, meg erkölcs, meg megbocsájtás... hagyjuk már, ez kúrás, testi vágy kielégítése, ne bonyolítsuk már lelki szarokkal.
Dugasd meg magad (idegennel gumival), aztán éld az életed, ahogy jólesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!