Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nő vagyok és én nem tudom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő vagyok és én nem tudom elképzelni,férfival az egy éjszakás kalandot, de nővel igen mert erkölcsösebbnek tartom csak én vagyok így ezzel.?

Figyelt kérdés
júl. 8. 13:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Ez hülyeség. De te tudod.
júl. 8. 13:18
 2/12 anonim ***** válasza:
34%
Mondjuk én hetero férfi vagyok, de én is csak nővel tudom elképzelni. Ha nem is ilyen indok miatt mint te.🤣
júl. 8. 13:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy éjszakáról is így gondolkodsz?
júl. 8. 13:38
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Mitől erkölcsösebb egy nővel és milyért nem az egy férfivel?

Szerintem meg csak szimplán más a forgatókönyv.

Feltehetően neked, két nő között egy szexkaland érzékiebnek tűnik, mint egy férfivel és ezért kevésbé erkölcstelen.

De ha lefordítjuk más nézőpontból, akkor nincsen különbség a kettő között.

Ha valaki két nő szexszualitását kukkolja vagy egy nő és egy férfiét, melyiket nézve erkölcstelenebb ez illető? De ha a perverziót néznék, akkor melyiknél lenne perverzebb a kukkoló?

Ez teljesen egyén és nézőpont kérdése.

júl. 8. 13:49
 5/12 anonim ***** válasza:
10%
Nem erkölcsösebb. Hanem démoni. Lapozd fel a Szentírást, gondolj bele, hogy a társadalom alapja a család, az emberi faj fenntartásának alapja hogy egy nő és egy férfi frigyéből gyermek születik. Ha a nemi vonzalommal problémád van, szakember és terápia van és segítenek, szoktak lenni kilengések hormonálisan, van megoldás. És házasság előtti szex alapból lelki hitbeli bűn. Menj férjhez és vele éld meg a szexet. Honnan szedsz te olyat hogy azonos neművel való fajtalankodás erkölcsös???
júl. 8. 14:28
 6/12 A kérdező kommentje:
Érdekes szerinted, nem erkölcsös egyik sem meg állítólag bűn kérdem én a megcsalás nem az? esetleg a házasság törés? nem az mert hát ugye az isten megbocsátja ti mondjátok, tegyük fel hogy nem erkölcsös és bűn akkor szerinted? ezt nem bocsátja meg a másikat igen? bár azt gondolom? nem az ellentétben a megcsalásal házasságtörésel na az erkölcstelen és bűn az legalábbis az én szememben az
júl. 8. 14:53
 7/12 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesírási, hibák miatt.
júl. 8. 14:54
 8/12 A kérdező kommentje:
Azt viszont nem, írtam hogy nem akarok családot és nem férfival akarom leélni az életemet.
júl. 8. 14:56
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Bumzimak lenne erkölcsös, hol tart ez a világ? :D
júl. 8. 16:08
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
A szex az szex, bármelyik nemmel teszel.
júl. 8. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!