Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért elképzelhetetlen egyesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elképzelhetetlen egyesek számára, hogy férfiak többsége, még azok is, akik nővel élnek párkapcsolatban, titokban, legbelül vágynak egy férfira?

Figyelt kérdés

A biszexualitás művészete ott nyilatkozik meg, hogy úgy tűnik, mintha a férfi teste alapból homoerotikus kapcsolatra jött volna létre. Mint köztudott, a férfiaknak a fenekükben van a G-pontjuk, azt lehet a legjobban stimulálni.

Állítólag egy nőnek csak egy nő tudja megadni azt, ami kell, és ha ez így van, miért lenne ez másképp a férfiaknál? Itt az oldalon is elmondták, hogy a nők azért oráloznak, mert a pasinak jól esik, ellenben a biszex/meleg férfiak tényleg szeretik csinálni!

Vajon hány férfi rejtheti el a kívánságait, és beszéli be magának, hogy ő heteró, mert a társadalom megköveteli tőle?

Barátaim, ha egy önmagát nagy csajozósnak kiadó pasi egy szép napon egy 190 cm magas, kigyúrt, napbarnított, 20 cm-es intim mérettel rendelkező, jóképű olasz pasit találna az ágyában...Hát, én azt gondolom, hogy bizony nagy lenne az esélye annak, hogy nem dobja ki, hanem közelebbről megismerkedik vele.

jún. 30. 06:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
9) a prosztata annyira közel van a lyukad kezdetéhez, nem kell oda fasz, hogy ingerelni tudd. Sot meg kulsoleg a gat korul is tudod izgatni.
jún. 30. 12:56
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem elképzelhetetlen amúgy, de nem hiszem, hogy ez a férfiak többsége lenne... Mert akkor a biszexualitás lenne az alap, és a monoszexualitás a ritkaság. Vannak nemzetek, regi korok ahol a biszexualitás elfogadott volt, de megse ez volt a tobbseg a vilagban. Mindig is inkabb a hetero volt az alapertelmezett.
jún. 30. 13:00
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Elég beteg. Nyilván a kérdező is...
júl. 2. 07:19
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Jo hogy a hetero az alap

A Kszi Simon filmbe is azt kerdezte a meleg gyerek hogy miert a hetero az alapertelmezett

Miert mi mas lenne?? Hetero nelkul mar reg kihalt volna az emeriseg

júl. 2. 07:28
 15/17 anonim ***** válasza:

Mire én rájöttem, hogy valójában én a kisebbség vagyok, azaz vannak vágyaim férfiak közötti huncutkodásra is, addigra 30 múltam.

Addig azt hittem, hogy a többség is így van ezzel, és a heterók közé soroltam magam. Aztán rájöttem, mi a különbség, hogy nekik a többi férfiak szexuális vizsonylatban olyanok mint egy cserepes virág, ráeszméltem és elfogadtam, hogy nem vagyok heteró.

De az én fejemben ez 30 évig így volt, mivel magamból indúltam ki, és gondoltam csak nem beszélnek róla, de minden férfi benne lenne egy közös hokiban, vagy egymásnak kiverni. Én legfeljebb erre vágyom, biztosan a kamaszkoromból maradt vissza.

júl. 2. 08:18
 16/17 anonim ***** válasza:
65%

En meg 13 evesen jottem ra es ugy voltam vele hogy en vagyok a vilagon egyedul ilyen selejtes

Szoval nagyon szegyelltem magam

Meg azota is

júl. 2. 08:20
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Vajon egy darab hímnemű honnan tudja mit gondol a többség? Csak azt tudod őcsém amit te gondolsz. De azt meg tartsd meg magadnak! 👍
júl. 2. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!