Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért talaljak elképzelhetetlennek?
Pár éve szét mentem az exemmel, nem volt olyan komoly majdnem 1 ev.Viszont én össze kerültem a haverjával. Ők ezt meg beszélték maguk között nincs harag, jó barátságban vannak, én sem vagyok rosszban az exemmel kb haverok vagyunk. O neki is van párja.
Ezt az emberek miért tartják furcsának?
Baráti körben, de ez nem mostani story.par év van a storynál. Nem direkt kerültünk össze . Akkor már pár éve mi szét mentünk
Pl. Nem tudnának a volt párjukkal el beszélgetni.
Az egyetemen a baráti körben volt ennél furább is, 4-en voltunk fiúk a kemény mag plusz a baratnőink. A 4 lányból 2 mindenkivel együtt volt (kapcsolatban) mielőtt összejött az utolsóval és azóta is együtt vannak, egy csaj "csak" 3 pasival volt a baráti korből mire megállapodott, a negyedik pedig csak a párjával volt a baráti körből.
6 éve végeztünk, mindenki még együtt van az akkori párjával.
Igazából senkire nem tartozik az érintetteket kívül hogy ki mit csinált a múltban.
Azért fura ez sokaknak mert amikor szakítanak akkor többnyire rosszban is lesznek.
Nincs ebben semmi furcsa.
Szintén baráti körből. Egyik csaj járt az egyik sráccal, már vagy két éve, amikor is összejött a pasija egyik barátjával. Azóta esküvő, gyerek, és a volt pasi is ott volt az esküvőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!