Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalon nagy pénisz?
Felette szerintem nem igazán lehet abban a korban.
Nekem 17 volt akkor, de utána már nem is igazából nőtt.
Nekem 15 évesen érte el a 18centit
Utána még vastagodott
A nemiszerv mérete és a testmagasság semmilyen összefüggésben nem áll egymással.
(Ahogy a nemzetiség, a bőrszín, a hajszín, testsúly, az ujjak hossza, a cipőméret és semmi más furcsa városi legenda vagy rasszista sztereotípia alapján sem lehet péniszméretre következtetni egyébként.)
Mégsem nagyon fordul elő, hogy egy 190-es pasinak 13cm legyen vagy egy 160-as pasinak 20cm.
A nemzetek átlagos pénisz méretét pedig látszólag igencsak befolyásolja az azt benépesítő rasszok aránya.
A sztereotípiák normális eloszláson alapulnak.
A többségnek, úgy gondolom (és emlékszem magamra meg másokra) 14-15 éves korára lényegében kialakul a végleges péniszmérete. A faszméret, hereméret hirtelen vàltozik meg 12-14 év közt, nem úgy, mint mondjuk a csontozat (testmagasság), hogy 18 éves korig nőhet az ember. A 9-es inkább a ritkább típus, a kisebb hányad.
A testméret meg a faszméret között pedig valóban nincs összefüggés. A 7-es téved: rengeteg alacsony (és nyüzöge) pasinak van irdatlan nagy bréje, vagy ha úgy tetszik, a nagyfarkúak közt rengeteg az alacsony, vékony, szúnyogcsődör típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!