Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülmetélt fiatalok ! Titeket izgatnak a fitymások, vagy inkább a szintén metéltek ?
Figyelt kérdés
2023. nov. 8. 22:17
1/15 anonim válasza:
Mindkét fajta izgat. Látványra szebbnek tartom a metéltet, nekem is az. A bőrössel viszont jobb játszani, lehet huzigatni rajta a redőnyt le-föl.
De amúgy nem ez számít...
2/15 anonim válasza:
Én körül vagyok metélve, és jobban izgatnak az olyanok akiknek van fitymájuk
19f
4/15 anonim válasza:
Mivel 11 évesen lettem metélve, így nem volt alkalmam "kipróbálni" magamon, hogy milyen fitymával. Emiatt gondolom azt, hogy izgat, mert van benne számomra valami érdekes és kulonleges, ahogy lejet huzogatni. De a meteltet en is szebbnek tartom.
5/15 anonim válasza:
Megnéznék már egy fiatal körülmetélt dákót 😊
9/15 A kérdező kommentje:
Családi szokás ?
júl. 13. 17:33
10/15 anonim válasza:
Nekem aztán rimánkodhatott volna apuci... D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!