Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Öltözőben láttál már nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öltözőben láttál már nagy péniszt?

Figyelt kérdés
Haver, osztálytárs vagy idegené, ami meglepett. Mekkora volt?
2024. jún. 27. 15:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lepődtem meg ismerősön.

Illetve rajtam szoktak meglepődni. 165 centi magasságomhoz kaptam egy hús f@szt. Azaz tusoláskor van vagy 12 centi. Látom mindig, hogy másra számítanak.

2024. jún. 28. 17:35
 22/26 anonim ***** válasza:

Van egy törpenövésű osztálytársunk

Táborba a zuhanyzóba láttuk neki lankadtan úgy 13 cm

Reggeli merevedésnél meg volt neki.vagy 18cm

2024. jún. 28. 17:52
 23/26 anonim ***** válasza:

Volt barátnőm kamasz öccse lepett meg, mikor először megláttam neki.

Strandon voltunk barátnőm családjával. Nap végén irány a zuhanyzó. Lányok nyilván a nőibe, mi fiúk meg apósjelölttel a férfibe. Kicsit sokan voltak pont, várni kellett. Addig levettük a fürdőgatyánkat én is, meg az öreg is, nekiálltunk a mosdó alatt kimosni. A srác még ott szöszmötölt gatyában. Akkor rászólt az apja hogy vegye le és mossa ki ő is. Itt én elmentem gyorsan wczni, mert rámjött a hasfájás, a szemem sarkából csak a fehér seggét láttam ahogy nekiállt ő is mosni a fürdőgatyót háttal nekem. Mikor mentem vissza, látom fogyott a sor, már após lép ki az egyik tus alól, a srác be a helyére, közben az öreg int, hogy menjek majd abba én is, ha a fia kijön. Lépkedek arrafelé, mikor a srác megfordult, nem hittem el mit látok! 14 évesen nagyobb farka volt, mint nekem 20 évesen! Nem gondoltam volna hogy így fel van szerelve, főleg mert az apjának kimondottan kis f.sza volt! Ezen akkor nagyon meglepődtem.

2024. jún. 28. 19:30
 24/26 A kérdező kommentje:
23 kb mekkora lehetett?
2024. jún. 28. 19:37
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Én meg szoktam lepni pár haveromat :D Nekem egyszer volt hogy az egyik haverom öccse lepett meg de nagyon 15 voltam akkor a haverom is és az ő öccse pedig 13. Én ott voltam a haveromnál és az öccse is otthon volt. Ott aludtam a haveromnál és el akartam menni fűrdeni de nem tudtam hogy bent van az öccse és rá nyitottam, vékony volt de annál hosszabb volt lankadtan neki és mivel alsóban voltam és egyből elkezdett felállni a látványtól megkérdezte hogy nekem mekkora én meg megmutattam neki :D Tőle is volt meglepődés rendesen :D Amikor végeztem a fürdéssel megkérdeztem a haverom hogy tud-e arról hogy az öccsének mekkora van és mondta hogy sokszor irigykedik :D Azóta is jó kapcsolatot ápolok a haverral és az öccsével is :D
2024. júl. 1. 21:59
 26/26 anonim ***** válasza:

Volt,nem egy,de ami megváltoztatott az 17 évesen az első fiúm..

Itt csak ennyi.........

júl. 24. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!