Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit látsz gyakrabban öltözőben zuhanyzóban fitymával fedett makkot, félig fedettet, vagy csupaszt? Feszes, vagy lógó herezacskót?
Figyelt kérdés
here, péniszjún. 6. 09:28
4/22 anonim válasza:
Körül van metélve a péniszem. De szerintem zuhanyzáskor minden normális férfi akinek van fitymája, hátrahúzza. Mivel úgy lehet csak rendesen megmosni a makkot.
5/22 anonim válasza:
Én addig húzom hàtra míg megmosom. Viszont azt nem az öltözőben, hanem otthon. Makk nem az edzés alatt fog bepàllani, kibírja hazàig.
8/22 anonim válasza:
Sokkal több fedettet látok,viszont zuhanyzáskor felhúzzák,hogy megmossák,már akit láttam. Nekem is fedett,de zuhanyban mindig felhúzom,igaz olyankor hamar feláll,de ez nem zavar.
9/22 anonim válasza:
Hello!
Nekem rövidre nyírt, zuhanyzás alatt végig hátra húzva tartom a fitymát.
26 f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!