Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasiként ti hogy mentetek bele az 1. fiús szexbe?
Gloryhole.
Fiatal egyetemistaként. Volt régen egy gloryhole klub. Voltam lent előtte kétszer, csak vonzott a hely mocskossága, de senki nem ért hozzám, csak masztiztam a kabinban.
Aztán jött egy durva mély depi hangulat, sehol semmi siker, csak a feladatok, és közben megőrjített az állandó kanosság, a nőkkel meg persze semmi siker. A tipikus "dunának megyek" érzés. Lementem megint oda, hogy masztizok egyet. A fülkében amikor voltam valaki "integetett" a lyuknál a másik fülkéből. Láttam ilyet előtte is, de kizártnak tartottam. Aztán akkor és ott győzött a depi meg a vágy. Ezért áttoltam a farkam a lyukon és néztem tovább a videót. Hihetetlenül durva, de fogalmam sincs/fogalmam sem volt, hogy ki, mi volt a túloldalon. Viszont az orál tudása azóta is dobogós. Brutálisat élveztem. Aztán konkrétan elfutottam és oda többet nem mertem lemenni.
A hely később be is zárt. Nekem lett barátnőm, stb...
Nekem tervezett volt. Viszont csak annyira, hogy átmegyek hozzá, beszélgetünk, ismerkedünk kicsit. Ittunk egy keveset a kezdeti feszkó oldására.
Aztán az orál összes lehetséges változatát kipróbáltuk vègül és még ott is aludtam. Nagyon kellemes volt, azóta is vàgyom rá.
Teljesen spontan törtent meg regebben.
Balatonon nyaraltunk csaladdal meg baratokkal.
Aztan mikor mentünk volna hazafele elmentünk haverommal atöltözni egy ilyen parti öltözöbe.
Ott levetköztünk egymas elött meztelenül es egy idö utan felallt mindkettönknek.
Aztan egymashoz erintettük igy szivatasbol, de egy idö utan mar nem ereztük annak, inkabb jol esett mintkettönknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!