Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok : Mi volt a legextrémebb ami történt egy hármasban a pasid és a másik pasi között? Pl.: szopás? Pasik ti írhattok. Nem volt még ilyen élményem hetero pasiként.
Ha történt valami akkor úgy, hogy tudtátok, hogy van hajlama mind2 pasinak vagy spontán történt?
Ha a csajom odanyomná a fejem a másik pasi farkához lehet kipróbálnám.
Ha ki lennék kötözve akkor nem érezném ennyire cikinek, úgymond "kényszer lenne".
Egy alkalommal volt ilyen, nem volt párom, csak kaland; megbeszéltük hogy nem lesz komoly kapcsolat. Szerintem ezért is mentem bele. Különben a párommal biztosan nem vennék részt ilyen orgiában. Négyen voltunk és letisztáztuk előre a játékszabályokat.
40f
Smároltam a csajszival miközben dugta a másik srác.
Mielőtt elsült volna kihúzta a farkát,hogy a csaj ajkai közt menjen el és ott termett a lüktető farka közel a durrhoz !
A csaj nem teketóriázott, rátolt a pasi farkára és két lökés után torkon lőtt!
Meglepően tetszett, és egy új korszak kezdete lett
Nekem a legdurvább ami történt hármasnál, hogy a csaj (egy prosti amúgy akihez haverral ketten mentünk fel) összedörzsölte a farkunkat, meg egyszerre kapta be. Ahogy játszott ott a farkunkkal én nem bírtam tovább és elsültem, röhögve közölte, hogy most tulajdonképpen a haverom farkától sültem el. Őt még lesz . opta utána, de szerencsére maradt még idő arra, hogy engem is kinyéztessen külön. Egy kicsit fura és megalázó volt, de azért izgalmas.
A kérdés viszont annyiban érdekes, hogy ezt az esetet a barátnőmnek nem hiszem h valaha el merném ezt mondani...
Hat ha lesz ilyen elmenyed, udv a biszexek kozott. Nem ciki bevallani, ha ezt akarod, csak akkor ne mondd magad hibasan heteronak.
Ugyanis harmasban, hetero harmasban nem tortenik a két pasi kozott semmi. Ez a no oromenek van leginkább, ahogy 2 lany egy pasi felallasban a pasinak a jobb. Biszex hármas eseten tortennek ilyen dolgok. Es ha mar ilyeneken jar az eszed, nem is a non, hat baratom az sokst mondd rolad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!