Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, nők, akik voltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, akik voltatok már biszex hármasban 2 pasival, mennyire volt bizarr a dolog?

Figyelt kérdés

febr. 14. 11:05
 1/2 anonim ***** válasza:
90%
Nő vagyok. Domináltam őket. Ráadásul az egyik pasi látens biszex lehetett, mert a kérésemre kétszer is simán leszopta a másik pasit. Azóta nem áll neki nőkre. Úgyhogy ja, nekem ez elég bizarr volt.
febr. 14. 11:54
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Bizarr? Egyáltalán nem! Izgató volt!

Barátommal, aki férjem lett, sokat fantáziáltunk, milyen lenne többesben. Két év után léptük meg. Már az ismerkedés is izgalmas volt! Elsőre egy párral találkoztunk, de túl rámenősek voltak számunkra. Ráadásul, mi akkor még gyermektelenek voltunk, ezért furcsa volt, hogy gyorsan lefektették a csemetéjüket déli alvásra. Már az is furcsa volt, hogy ott van a gyerek a szomszéd szobában. Így velük nem jöttünk össze.

Majd párhuzamosan ismerkedtünk egy sráccal és egy párral. Mind nagyon szimpatikus volt! Első találkán nem volt testiség, így halasztottuk a következőre. Úgy alakult, a sráccal jöttünk össze előbb, két nap különbéggel. Már ekkor orálozott párom és a srác egymásnak. Izgató volt a látvány! De tulajdonképp nagyon élveztem, hogy két férfi lesi minden vágyam! ;) Két nappal később a párral megéltem első csajos élményem is. Nem tagadom, akkor eléggé stresszeltem. Nemigen figyeltem arra, mit művel párom és a pasi. Pedig valamit csináltak persze. ;) Annyira jól sikerült a hármas és a négyes is, hogy mindkettő kapcsolat évekig tartó szexbarátság lett. Volt néhány élményünk másokkal is, de azok alkalmi, ill. néhány együttlét volt csupán. Ahogy fogalmaztunk, mind a tartós hármasból, mind a négyesből kihoztuk a maximumot, mindent kipróbáltunk, amihez kedvünk volt. Volt, hogy csupán néztem férjem és a srácot. A párral voltunk hármasban, kettesben is. Legemlékezetesebb mégis az első olyan eset volt, amikor én a lánnyal tevékenykedtem, miközben a fiúk néztek minket, majd fordítva. Ismétlem, semmi bizarr érzésem nem volt soha!

júl. 7. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!