Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármasban? Szóval a szoba társammal szoktam rendszeresen szexelni mind 2 bi vagyunk edzeni szoktunk le járni egy kis konditerembe, megismert ott egy srácot akit be akar venni eddig csak lánnyal volt dolgom fiuval nem 19 l vagyok
Hajrá!
Mi a kérdés?
Ha jó a pasi ne agyalj, vágj bele!
#3 Azonos neműek.
A kérdező leírja hogy ő lány, leírja, hogy eddig csak lánnyal volt dolga, és leírja, hogy a szobatársával rendszeresen szexel, mert mindketten biszexek. Ezekből egyértelműen következik, hogy két lányról van szó, akik szobatársak, és az egyik csaj be akar venni egy pasit harmadiknak, de a kérdező bizonytalan, mert nem hármasban akar először pasival lenni.
Azt viszont nem tudom hogy pontosan mi a kérdés, ennek megfejtését már egy következő válaszolóra bízom.
Köszi 4!
Valóban, így logikus. Csak annyira zavar a tagolatlan, zavaros fogalmazás, hogy nem tudom rendesen értelmezni tartalmilag.
A megoldás az hogy a plusz pasi csak a szobatársaddal szexel veled nem. Veled nincs behatolás, max csók, tapi, orál esetleg kézimunka.
Vannak olyan pozok ahol jól tud kijönni a plusz lány főleg ha biszex és jártas is a lányos dolgokban.
De pl tudjátok közösen oralozni is a pasit.
Hidd el neki akkor is tetszeni fog ha téged csak nézhet miközben a szobatársaddal szexelhet is.
Ezen ne aggódj csak tisztázd előre hogy az első pár alkalommal veled nincs szex. És szép lassan feloldódsz és mehet neked is.
Azért 19 évesen hiányosan fogalmazni és írásjelek nélkül írni úgy, hogy nekünk kelljen kitalálni a mondanivaló lényegét... Ez egyetemi kolesz, mert akkor szomorú. Na mindegy!
Honnan tudod, hogy bi vagy, ha eddig fiúval nem is szexeltél? Ideje kipróbálni! Ott lesz a csajod is aki majd segít.
Itt a nyári szünet! Összejött valami?
Nagyon izgulok, mi lesz a következő szemeszterben!
Folytatódik a sztori?
Szeptemberig még annyi idő van, hogy fogod bírni a szobatársad nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!