Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a kollégám az öltözőben jól megnézte a csomagomat, majd zavartan elfordította a fejét, az utalhat arra, hogy esetleg bi hajlama van?
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Tudom kicsit talán infantilisen hangzott a kérdésem. Amúgy nem vqgyunk már tinik.
Tudom, hogy öltözőben előfordul az ilyesmi, de számomra azért kérdéses a dolog ebben az esetben, mert amúgy még sosem vettem észre, hogy bárki az alsógatyám vizslatná öltözés közben. Amúgy meg szerintem egy heteró srác -ha véletlen oda is téved a tekintete egy másik srác farkára - akkor attól még nem jön zavarba. Itt nem volt szó véletlen odapillantásról, viszont zavarba jött. Nem, nem a látvány volt zavarbaejtő. :)
És, hogy miért is érdekes ez?
Nekem tetszik a srác, és látok arra utaló jeleket, hogy talán én is érdeklem őt. Viszont ezek nem egyértelmű jelek, és emiatt bizonytalan vagyok. Ez az öltözős jelenet is lehet akár jel, de lehet semmi jelentőssége nincs. Ezért kértem a véleményeteket.
Nehéz kérdés.
Lehet, hogy érdekli, kinek mekkora van, összehasonlítás céljából. Ez még heteró érdeklődés szerintem. Rajtakaptad, ahogy vizslatott, zavarbajött.
Nem tudni, hogy több is érdekli-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!