Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha a kollégám az öltözőben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a kollégám az öltözőben jól megnézte a csomagomat, majd zavartan elfordította a fejét, az utalhat arra, hogy esetleg bi hajlama van?

Figyelt kérdés

2024. máj. 11. 01:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Az öltözőben van zuhanyozási lehetőség?

Van úgy hogy ketten vagytok az öltözőben, és nem kell számítani váratlan személy felbukkanására?

Mert akkor mindenképp tesztelném.

Azonban arra is gondolnék, hogy munkahely, és munkatárs.

Nekem ez dupla stop tábla.

Annyi más helyen és emberrel lehet szex, pont itt és munkatárssal nem kavarok.

Nagyon nehéz helyzetek alakulhatnak ki. Persze ha a melóhely számodra másodlagos, legfeljebb munkahelyet váltasz, akkor hajrá.

2024. máj. 12. 08:30
 12/18 A kérdező kommentje:

#11-es. Tökéletesen igazad van, a munkatárs tabu. Eszembe sem jutna munkahelyen így ismerkedni. Viszont amit leírtam, az hónapokkal ezelőtt történt, és a srác azóta már nem dolgozik a cégnél.

Mióta elment nem tudom kiverni a fejemből. Fura, de jóval több ez egy erős vonzalomnál. Rettenetesen hiányzik, és folyton arra gondolok, hogy mi van, ha esetleg ő is...

Viszont korábban sem közeledett egyértelműen úgy felém, és azóta sem. Igaz, én sem mertem (merek) egyértelmű jeleket adni.

Tanácstalan vagyok, sosem voltam még hasonló helyzetben.

2024. máj. 12. 09:54
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

De akkor ha már nem dolgoztok együtt miért nem hívod el valahova? Beszélgetesnél csak kiderülne valami.

Hány éves vagy? Ő mennyi?

2024. máj. 12. 10:47
 14/18 A kérdező kommentje:

#13 30 felettiek vagyunk, én pár évvel idősebb vagyok nála. Gondolkozom, hogy elhívom beszélgetni, de tartok is tőle. Én egyedülálló vagyok, viszont Ő párkapcsolatban él.

Kicsit abszurd helyzet.

Mindegy, döntenem kell. Jobb a biztos nem is, mint ez az őrjítő bizonytalanság.

2024. máj. 12. 13:57
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

De, hogy párkapcsolatban van attól lehet biszex és szereti az ilyen dolgokat. Nem? :)

2024. máj. 13. 10:35
 16/18 A kérdező kommentje:
#15 igen, attól hogy párkapcsolatban van még lehet biszex. Abban nem vagyok biztos, hogy én belemásznék-e egy működő kapcsolatba. Nem kizárólag szexet szeretnék vele. Amúgy meg nem gondolom, hogy az a típus, aki a barátnője mellett srácokkal szexel titokban. Bár ki tudja, ez senkire nincs ráírva. Minden esetre erősen csodálkoznék, ha így lenne.
2024. máj. 13. 15:07
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha párkapcsolatban van, hagy.

Nem miatta, hanem miattad.

Pórul jársz! Ezt egy házas bi tanácsolja, aki mellett már pórul jártak.

2024. máj. 13. 20:57
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Utalhat rá, de az is lehet, hogy csak meglepte, amit látott. Szerintem nem csak a bik /melegek pillantanak oda egy nagyobb csomagra.
2024. máj. 31. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!