Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öltözőben láttál már nagy péniszt?
Figyelt kérdés
Haver, osztálytárs vagy idegené, ami meglepett. Mekkora volt?2024. jún. 27. 15:15
1/26 anonim válasza:
Egyszer uszodában… Azt hittem sokkot kapok. Azon csodálkoztam, hogy emberünk hogy nem esik hasra :D Na aztán nem győztem az enyém takargatni, hogy meg ne lássa… XD
2/26 anonim válasza:
Ja, előfordul. Mondjuk nyilván nem tudja az ember ilyenkor, hogy húspénisz, vagy éppen félkemény állapotban van, de van, hogy elgondolkodom, mivel locsolta, hogy ekkorára nőtt.
3/26 anonim válasza:
Idegenét láttam már nagyot röhögtem a kis zöld fütyijén.
5/26 anonim válasza:
Egy időben járt oda úszni egy feka srác ahová én szoktam. Hatalmas volt neki. Kb 20cm. Lankadtan (!)
6/26 anonim válasza:
Szerencsére mem sokat látni!
Szerintem undorító!
7/26 anonim válasza:
Egyesületbe volt egy srác lankadva 15cm lehetett neki
Edzőtáborba láttuk reggel mereven úgy 20cm megvolt neki
8/26 anonim válasza:
6
Most ezen a kirohanáson elgondolkodtam, és tényleg valahogy a nagy faszok 90 százaléka ronda. A közepes faszoknál van a legtöbb szép.
9/26 anonim válasza:
Az edzőmét. Rohadt nagy volt, pedig az enyém se kicsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!