Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok hogy viszonyultok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogy viszonyultok a biszex pasikhoz?

Figyelt kérdés
2024. jún. 15. 18:43
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
71%

"Ki ártott többet az általad kiemelt biszexuális férfiak (akik valóban férgek) ők "csak" egy családot tették tönkre. "

Kinek gazabb fajdalmat okozni, egy random idegen embernek vagy a legkozelebbi hozzatartozoidnak? Kitok faj a legjobban az arulas?Egy idegentol?

Mint meleg nekem jobban fajt amikor az apam nem fogadott el, mint ha egy idegen az utcan lebuz*itott. A lenyeg, hogy azok a fiatalok a melegek egy resze,ami lathato, de mivel te elbujsz, nem látják a masik felet. Igazabol látják, senkise gondolja, hogy a melegek 99%a nyalas buz*iskodo. Szoval te ne whispertontol, lakatos marktol vard hogy jobba tegyek a koznep meglatasat a melegsegrol. Mert nem az o dolguk hogy neked kikovezzek a TE utadat.

Es te ehez hasonlitod, amikor egy szeretted arul el, "csak egy csalad"?!

Nem egyenerteku egy csalad tonkretetele, egy egesz eleten atszello hazudozas, sajat magad megtagadasa, meg az, hogy te tinikent beijjedtel Lakatos Márk melegseg bemutatasatol szőnyeg ala seperted saját magadat.

2024. jún. 18. 22:27
 32/40 A kérdező kommentje:
Ki mondta neked hogy elbújok? A kamaszkoromról írtam, amit a te barátaid tettek még nehezebbé
2024. jún. 18. 22:30
 33/40 anonim ***** válasza:
71%

Te irtad, hogy elnyomtad meg sajat magadban is a melegsegedet. Ezt hoztad fel egyenértékűnek azzal, hogy egy csalad tonkremegy vagy ha nem is tudodik ki, az egesz egy latszat "hetero" kapcsolat.

Az, hogy azota nyiltan élsz e melegkent/biszexkent az lenyegtelen, mert te a tini eveidrol beszeltel, amikor nem coming outoltal meg.

2024. jún. 18. 22:34
 34/40 A kérdező kommentje:
A másik meg kikérte meg őket hogy kövezzék ki az utam? Én ugyan nem, egyáltalán miből gondolják hogy én az ő útjukat akarom járni?
2024. jún. 18. 22:35
 35/40 anonim ***** válasza:
45%

Nem neked koveztek ki, csak felvallaltak, hogy szeretik a pélót a nagyvilag elott. Nem sz o dolguk neked kikoveznk. Csak a te fejedben letezik ez.

Az a fura, hogy lakatos markra haragszor, aki a melegek nezetet karositja, de a saját fajtad polgarait, meg veded 🤣 akik a ti sztereotipiatokat karositja, akik miatt nem akarnak se melegek, se heterok veletek lenni.

2024. jún. 18. 22:45
 36/40 A kérdező kommentje:

Fajtám? Mi vagy te náci?

Tanulj meg szöveget értelmezni és vedd észre hogy ez kamaszkoromban volt és vedd és vedd észre hogy kik miatt próbaltam elnyomni. Mert ahogy szándékosan félre értelmezed amit írok neked.

Kibaszot belpesti

2024. jún. 18. 22:55
 37/40 anonim ***** válasza:
87%

Nem volt még biszex pasim (vagyis nem tudtam róla), nem tudom hogyan reagálnék, de először tuti eszembe jutna, hogy valójában meleg, csak nem vallja be magának. Meg attól is függne, hogy miután bevallotta mik a tervei.

Eddig női ismerősök között akinek bevallották 2 fő eset volt: alapból úgy kezdték az elején,hogy ők biszexek, a másik pedig, azért mondták el, mert fasz hiányuk volt és kilepőt akarnak kérni, nyitott kapcsolatot.

Vagy egy ritkább eset, amikor elhagyják őket egy férfiért és mivel együtt akarnak élni igy felfedi magát, hisz úgy is kiderülne.

2024. jún. 18. 22:56
 38/40 A kérdező kommentje:
#38 hagyd reménytelen eset..
2024. jún. 19. 10:45
 39/40 anonim ***** válasza:
28%
Igaz. Csak időpazarlás
2024. jún. 19. 10:57
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Na végig olvastam hetero nőként azért egyet értek az itteni melegek kommentelőkkel részben. Nehéz mert ha elfogadóbb, kiváncsibb a nő és utánanéz a férfi biszexualitásnak mind magyar, mind külföldi fórumokon akkor elég rémisztő amit lát. De nem kerülném őket, mint a pestist, egy próbát megér, együtt megpróbálnánk megoldani. Meg nem minden biszex egyforma, attól, hogy a többségében úgy tűnik.
2024. jún. 20. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!