Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok hogy viszonyultok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogy viszonyultok a biszex pasikhoz?

Figyelt kérdés
2024. jún. 15. 18:43
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
78%

19 es oké lehet hogy vannak ilyen biszexek de attól még ne az én megítélésemegyen már szar azért mert vannak össze-vissza kúró biszexek.

Heterok közt is mennyit hallja az ember hogy megcsalta a férjes asszony/nős férfi a párját stb.

Meg a melegeknél is vannak ilyenek.

2024. jún. 18. 18:51
 22/40 anonim ***** válasza:
69%

Én azt mondom, aki biszex, az maradjon ferfival. Ugyse birjak ki fasz nelkul, itt is allandoan rinyalnak.

Ez hozzajuk tartozik, erre vagynak. Nem is tudom miert kezdenek ki nokkel. Ha pasival lennenek nem kell szinjatekot jatsztani, nincs faszhianyuk. A legtobb bi ferfi szerintem csak a heteronormativ nezetek miatt van novel. Meg azert mert nem lepett ki a vilag fele es fel. Konnyebb egy no szoknyaja ala bujni es az alol szopni a faszt, mint kiállni, hogy en egy biszex ferfi vagyok es ferfival akarok lenni. De az egesz idopocsekolas. Sok nem vallja be maganak se, hogy köze nem kellene hogy legyen nohoz, annyira "ferfi parti". Ha ok maradnának ferfival, ahelyett hogy bujdosnak, sokkal kevesebb rossz sztereotipia lenne a biszex ferfiakrol. Mert a maniakus faszcibalok rontjak a nezeteket.

2024. jún. 18. 18:55
 23/40 A kérdező kommentje:
Aztán még a melegek vannak felháborodva mikor általánosítanak az emberek és mindenki azt hiszi hogy a melegek olyanok mint Wishperton, Lakatos Márk meg Steiner Kristóf.. ők ugyanúgy sztereotipizálnak, sőt ahogy Nézem még rosszabbak
2024. jún. 18. 19:33
 24/40 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem egy tini meleg fiú, aki lanyos es vinnyog nem olyan ciki mint a családját semmibe vevo bi apucik... Annak a gyereknek nagyobb batorsaga volt a vilag fele kimutatni hogy ki is valojaban. De a biszexek tobbsege a saját anyjanak, nemhogy meg gyerekei anyjanak nem meri elmondani, hogy szereti a faszt. Szoval igen, Whisperton egy negativ szterotipia a melegsegre, de megse olyan gaz,mint a szekrenyben levo bi ferfiak. Nagyobb "fasza" van mint itt barmelyikotoknek is.
2024. jún. 18. 20:02
 25/40 A kérdező kommentje:
Nem ment át a lényeg.. nem arról volt szó hogy ki ciki vagy ki nem ciki.. arról írtam hogy te ugyanúgy egy kalapalá helyezed az biszexet mintha minden biszexuális egy perverz gerinctelen féreg lenne. Spoiler: nem ez nem így van. Pl a barátom biszexuális de soha nem csinálna azt amit itt te irogatsz. Nyílván van olyan is akit te leírtál, de a saját tapasztalataidből általánosítasz. Ellenben ha valaki azt mondaná hogy minden meleg egy selypítő nyálgép akkor te lennél legjobban felháborodva. Erről volt szó, nem arról hogy melyik eset a gázabb
2024. jún. 18. 20:33
 26/40 anonim ***** válasza:
44%

De atment a lenyeg,kepzeld. De a mi sztereotipiank meg ha egy kalap ala is veszik a melegeket meg mindig jobb mint a tieitek... Es az emebrek akiket felsoroltal meg igy is bátrabbak,mint a bi emberek.

Az hogy te ezt nem nezed ki a baratodbol, nem jelenti azt hogy nem is teszi meg, egy feleseg vagy kisgyermek sem hinné el ezeket az apjukrol... Nem is gyanagodnak. Meg a barataik sem tudjak... Csak ugy mondom.

2024. jún. 18. 20:40
 27/40 A kérdező kommentje:

Ha átment a lényeg akkor miért nem reagáltál rá érdemben? Csak mert ugyanúgy folytatod az általánosítást. Nem úgy tűnik nekem hogy megértetted. Vagy csak simán nem tudod cágolni az állításom a biszexfóbiád miatt.

Azt meg nem nevezném bátorságnak hogy ország-világ elött nyávognak. Ilyen alapon Győzike is bátor ember. Felvállalta hogy milyen primitív ember be is mutatta ezt a TV-ben annak ellenére hogy tudta mindenki utálni fogja. Miben különbözik attól a melegektől akikről most itt szó van? Abban hogy ő a butáságával tűnik ki a tömegből, Lakatos Márk és Whishpeton a szexuális identitásával. De ugyanúgy felvállalta magát ő is. Bátor lenne?

Elmesélem Neked a történetem: Annak idején mikor kezdtem rájönni a saját melegségemre akkor próbáltam ezt elnyomni magamban, tudod miért? Mert nem akartam olyan lenni mint Steiner Kristóf. (Akkoriban vele azonosították a melegeket) Azt mondtam magamban én nem ilyen vagyok, nem akarom hogy vele emlegessenek egy lapon. (Ez ugyanaz az általánosítás amit te csinálsz most a biszexekkel) Aztán ahogy elkezdtem ismerkedni úgy kezdtem rájönni hogy ez butaság, egyáltalán nem ez a jellemző.

Tanulság: Tudod kifizeti meg az ő úgynevezett "báorságukat"? Azok akik normálisan akarnak élni, a 4 fal között, de nem merik mert megbélyegzik őket az ilyen Cyla félék miatt. Ki ártott többet az általad kiemelt biszexuális férfiak (akik valóban férgek) ők "csak" egy családot tették tönkre. Vagyok ezek a sztereotip melegek akik egyébként a hangos kisebbség, de miattuk egy fiatal meleg nem meri felvállalni magát mert őt is megbélyegzik?

2024. jún. 18. 21:24
 28/40 anonim ***** válasza:
63%

26os azt hiszem menthetetlen🙄

Bocsánat hogy ezt írom de mégis

Én érdekes mód biszexként meg tudtam maradni a barátnőm mellet és nem "kínzott a faszhiány" mivel BI vagyok,azaz a csajok ÉS a fiúk jönnek be, de ném EGYSZERRE és kontrollálhatatlanul.

Nem állat vagyok, aki nem tud uralkodni az ösztönein.

És már meg ne haragudj, de a megcsalást mélységesen elítélem, hiába te azt gondolod rólam, hogy mindenkit orrba-szájba baszok-szopatok csak mert bi vagyok🥰

2024. jún. 18. 21:26
 29/40 A kérdező kommentje:
Ha kicsit érthetetlen lett az azért van mert a telefonom mindig rosszul találja ki hogy mit akarok írni.
2024. jún. 18. 21:27
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

Ja és nem miattam lett vége a kapcsoltunknak, ő csalt meg engem.

Ő, akj teljesen hetero.

Akkor most mi van🤯

Az összes hetero egy gerinctelen hazug alak?

NEM

2024. jún. 18. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!