Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogy viszonyultok a biszex pasikhoz?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy összejönnétek/ vagy lefeküdnétek-e egy olyan pasival, akiről tudjátok, hogy biszex, vagy nem tekintenétek rá férfiként?2023. szept. 16. 19:46
2/11 anonim válasza:
Párnak nem kéne, szexre talán
4/11 anonim válasza:
Ember mint mindenki, de se szexre sem párkapcsolatra nem kellene.
5/11 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk pasitokról férjetekről derülne ki, hogy ilyen vágyai voltak előtted, vagy hogy meg is tette?
2023. szept. 17. 17:27
6/11 anonim válasza:
Otthagynám mert eltitkolta x évig.
7/11 anonim válasza:
Akinek ilyen betegsége van, az kezeltesse magát, az ember a másik nemhez kell vonzódjon!
8/11 anonim válasza:
7: a gondolkodásmódod betegebb.
9/11 anonim válasza:
Nekem tetszene, régi vágyam, hogy egyszerre legyen egy pasi domináns, de néha hagyja, hogy én elégítsem ki. Például jól megdughatna előtte, utána én dugnám meg őt egy felcsatólhatóssal. Közben pedig használhatna valamilyen játékszert is, műpunci, ilyesmi.
29/N
10/11 Noren1989 válasza:
#9, remélem tudod, hogy ezt àltalàban hetero friccek kérik, nem biszexek 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!