Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, ti ismerkedésnél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, ti ismerkedésnél hogyan viszonyultok azokhoz a pasikhoz, akik lányosan néznek ki: adtok nekik esélyt, vagy eleve ki vannak zárva?

Figyelt kérdés

Például Kiyoshi Hikawa, japán énekes, ezen a képen eléggé csajosan néz ki:

[link]

Egy kis érdekesség:

Ő énekli a Dragon Ball Super anime sorozat egyik zenéjét.

2024. febr. 4. 20:25
 1/10 A kérdező kommentje:
Még valami: van különbség aközött, hogy egy pasi feminin vagy lányos, vagy a kettő ugyanazt jelenti?
2024. febr. 4. 20:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A kettő ugyanazt jelenti.
2024. febr. 4. 20:50
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Azok a pasik akik nagyon jól néznek ki sokszor el vannak maguktól szállva, de én nem tartom magam jó pasinak. Ennek ellenére dugtam több ilyen pasival is akiket elérhetetlennek éreztem.
2024. febr. 4. 20:55
 4/10 anonim ***** válasza:
13%
Ja és a képen aki van fúj
2024. febr. 4. 20:56
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Széjjelszopatom majd a szájába élvezek
2024. febr. 4. 21:24
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Az ilyen nőies izék általában a biszexeknek kellenek, a melegek többsége férfira vágyik.
2024. febr. 4. 22:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy mennyire feminin. Ha mondjuk mindenhol szőrtelenít, aranyos a személyisége, sokat foglalkozik a kinézetével, kicsit "lágyabban" mozgatja a kezét stb, akkor az még szexi is lehet.

De aki már affektál, sminkeli magát, női ruhát hord, a csípőjét ringatja stb, az már nekem visszataszító.

Igazából nagyon pici a határvonal a kettő között, mikor még valami belefér vagy már túl sok.

De egyébként inkább a "férfiasabb" típus jön be számomra (külsőleg), sok múlik viszont a személyiségen.

2024. febr. 4. 22:36
 8/10 anonim válasza:
100%
Bi vagyok, és csak ilyen fiúkat szoktam keresni, úgyhogy lehet abban igazság amit a 6-os írt.
2024. febr. 4. 22:39
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem a feminim pasikat.inkább a férfias férfiak jönnek be
2024. febr. 5. 04:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy hülye vagyok, vagy maradi, de nálam mindig az számított, ki milyen ember. Ha férfias, ha nőies.Lehet egy kevésbé férfias ember is nagyon szeretni való,kedves és értékes.

Soha társkeresésben nem szempont,hogy kevésbé férfias. Viszont a női ruhában levő férfiak azok nagyon nem jönnek be, semmilyen téren.

F/ Bp

2024. febr. 5. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!