Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ha hosszabb ideig nincs baratnötök es mar nagyon kanosak vagytok volt mar hogy egy jo haverotokkal ki elegitettetek egymast?
Figyelt kérdés
2024. máj. 23. 19:16
42/54 anonim válasza:
Én lehet ufó vagyok akkor, velem még nem történt ilyen..
43/54 anonim válasza:
En nekem csak annyi colt, hogy egyszer elmentem egyik legjobb haverommal wc re, bealltunk egymas melle a piszoarnal, aztan miutan elkezdtunk hugyozni, random atnyult es megmarkolta a farkam, nevettunk rajta, de nwm vettem komolyan.
17F
44/54 anonim válasza:
43# Hát akkor én még nem is éltem igazán, nekem ilyen nem volt...
46/54 anonim válasza:
#44 43as vagyok. Hat en is amiket itt latok azert azokon en is xsak meresztem a szemeimet... Ezt en meg ugy fogtam fel, hogy can az a kategoria amikor haverokkal buzul az ember, de viccbol. Mert most ha tebyleg meleg lenne a haverom, akkor nem hinnem hogy ugy merne mellettem hugyozni, meg meg merne fogni, mert mar maskor is lattuk egymaset es nem volt kinos. De ezek amiket itt irnak szerintem mar tenyleg tulzas, es azt is elkepzelem h a fele az kamu.
47/54 anonim válasza:
Sose allok be olyan piszoarba ahol nincs elvalaszto
Hozzam be nyulkaljon at senki
48/54 A kérdező kommentje:
46, es azt hagytad volna hogy huzogassa is?
Velem is ugyan lyen szitu volt csak strandon wcbe es mondta haverom hogy huzogassam neki kicsit.
2024. jún. 27. 13:11
49/54 anonim válasza:
Hat nem tom, ezen meg nem gondolkodtam, ha elkezdte volna huzogatni, akkor azért neztem volna egyet, de most az is olyan, hogy ba meleg lenne nem tenne, mert nem allt fel neki a farka, amikor megfogta az enyemet, meg mar markoltam meg pl vicc ol a segget es akkor sem volt semmi. Ha huzogatta volna lehet raszolok.
50/54 anonim válasza:
Csapattarsammal az oltozobem kivertuk.
Reszletek privatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!