Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ha hosszabb ideig nincs baratnötök es mar nagyon kanosak vagytok volt mar hogy egy jo haverotokkal ki elegitettetek egymast?
Figyelt kérdés
2024. máj. 23. 19:16
11/54 anonim válasza:
Spanom tudja hogy biszex vagyok. Mikor nincs barátnője, hozzám jön szopatni. Szívesen segítek neki. ;)
12/54 anonim válasza:
Jópárszor volt ilyen.Én bi vagyok,a haverom "kíváncsi hetero" sokszor csináltuk egymásnak,ő nekem többnyire kézzel,én inkább szájjal neki.
15/54 anonim válasza:
Nekem is volt egyszer, hogy szájjal segítettem egy srácon, amikor nem volt barátnője:D
Szívesen csinálnám mással is, szóljon ha valakit érdekel:D
16/54 anonim válasza:
Volt egy aranyos haver srác akivel néha segítettünk egymásnak amikor nem volt barátnőnk. Nagyon megvolt az összhang köztünk. Sajnos már elköltözött másik városba.
17/54 A kérdező kommentje:
16 es hogy segitettetek egymasnak? :)
2024. máj. 27. 15:54
18/54 anonim válasza:
17# Fantáziádra bízom, de leírhatom privátban :)
19/54 A kérdező kommentje:
18 rendben ird :)
2024. máj. 27. 16:29
20/54 anonim válasza:
Egy haverommal anno ez ment egy pár évig. Jó ideje nem volt már barátnője, így nem tartotta titokban, ha kanos volt. Párszor kivertük együtt, aztán egyszer megfogtuk egymásnak is, de én már az első ilyen alkalommal nem bírtam ki, és bekaptam neki. Három perc kellett csak neki, hogy elmenjen a számban, némán élvezte, aztán egyszer csak jött a sűrű meleg anyag lüktetve. Azt mondta, hogy ez már nagyon kellett neki, így fél óra múlva meg is ismételtem és még akkor is egész jó adagot kaptam. Kialakult aztán, hogy amikor már 4-5 napos volt, eljártam hozzá oldani a feszültséget. Kár, hogy 3 év múlva elköltözött egy másik városba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!