Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ha hosszabb ideig nincs baratnötök es mar nagyon kanosak vagytok volt mar hogy egy jo haverotokkal ki elegitettetek egymast?
Figyelt kérdés
2024. máj. 23. 19:16
2/54 anonim válasza:
A két legjobb haveromat rendszeresen kielégítem ha éppen nincs barátnőjük.
22L
3/54 A kérdező kommentje:
en is elgondolkodtam ezen hogy milyen lenne.
2024. máj. 23. 19:26
4/54 anonim válasza:
Igen, igy kezdodott, kozos hoki, egymasnak. Aztan amikor ujra becsajoztunk is neha kivertuk egymasnak mert jo.
5/54 anonim válasza:
Nekem miért nincsenek ilyen barátaim??? Francba!
6/54 anonim válasza:
Simán találni csajt kalandra, miért a legjobb haverommal csapatnám ki?
7/54 anonim válasza:
Szoktam fiukkal sokszor kalandba keveredni
8/54 anonim válasza:
Van csajom. Attól még valaki kiverhetné de be is kaphatná.😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!