Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ha hosszabb ideig nincs baratnötök es mar nagyon kanosak vagytok volt mar hogy egy jo haverotokkal ki elegitettetek egymast?
Figyelt kérdés
2024. máj. 23. 19:16
31/54 anonim válasza:
#27, ilyen embereknek lenne nagy öröm segíteni (bár én inkább a szájban élvezést preferálom akár adom, akár kapom). #28, teljesen egyetértek.
32/54 anonim válasza:
Volt ilyen, fogdostuk egymast, aztan ugy begerjedtunk hogy kemenyen megkeféltem a seggét
33/54 anonim válasza:
28) nem is jonnek ossze neked azok a nok🤣🤣 most erre fogod, hogy kivanod a faszt es a haverod
35/54 anonim válasza:
Nem voltam még ilyen szituációban.
36/54 anonim válasza:
Ma történt ilyen és nagyon élveztem 😀
37/54 anonim válasza:
Nem csak szingliként, de kapcsolatban is, ha feltör a vágy és megkívánjuk egymás farkát haverral, akkor segítünk a másikon :D
38/54 anonim válasza:
Most nem bantásból kérdezem, tök őszintén: ezeket komolyan írjátok, vagy csak trollkodtok?
40/54 anonim válasza:
Csaoo.
Leirod h mi tortent pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!