Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ki akarom próbálni a passzív szerepet férfiként, de
félek még a dologtól, gázos elképzelés az, ha egy
minimális vagy átlagos mennyiségű alkohollal oldanám a
gátlásaimat a szex előtt?
Figyelt kérdés
Nagyon felizgulok ha arra gondolok, hogy valaki dugja a fenekem és ha ki ha akarom próbálni, akkor biztos vagyok benne, hogy csak úgy tudom rávenni magam, ha egy kicsit be vagyok rúgva.
A 31 év az szerintem nem befolyásolja a dolgokat, az egy szép életkor.😃 Ahogy korábban is írtam, az alkohol nem megoldás hosszú távon, de ha alkalom adtán lecsúszik valami csapvíznél ütősebb, hát akkor na bumm, mint ahogy az előttem szóló írja.😃😃
Csak a védekezést ne felejtsd el olyankor sem, de szerintem nem kell mondanom egy ennyi idősnek🙂
máj. 19. 18:02
22/29 anonim válasza:
Menj a D9ba vagy a studio174be ott vannak DarkRoomok ha valaki erőszakoskodik csak elkiáltod magad…
máj. 20. 07:29
23/29 anonim válasza:
Fura, hogy sokan azt írják, olyannal próbálkozz, akit ismersz.
Megnézném, hogy hány olyan ismerősötök van, akivel megtennétek.
Nem szokott e témában olyan nagy lenni a tolongás, hogy még válogatni is tudjon az ember, melyikük tetszik neki, és mindketten bátrak is.
máj. 20. 16:52
24/29 anonim válasza:
23# Nyilván csak akkor működik, ha a közeli barát barát/haver meleg, vagy biszex.. Ez nyilván nincs a homlokára írva, de vannak pl femininebb férfiak, vagy esetleg a hanghordozásukból, járásukból, öltözködésükből fel lehet ismerni a melegeket. Vannak jelek, csak észre kell venni. A pia valamilyen szinten tényleg oldja a gátlásokat, őszintébb lesz tőle az ember, olyan dolgokat is kimond, amit józanul nem. Piásan kibökheti, hogy amúgy ő mellékesen meleg. Ha hetero lenne, akkor bármennyit is inna, nem tenne ilyet. A másik út, ha valaki lemegy egy meleg szórakozóhelyre/szaunába és ott lerendezi a dolgot úgymond egy idegennel.. Meg biztos vannak ilyen meleg partik is.
máj. 20. 17:02
25/29 anonim válasza:
Olvasd el, mit írtam: nem azzal van gond, hogy nem veszed észre, hanem hogy nincs akkora választék, amiben van olyan, akivel megvan a kölcsönös szimpátia.
máj. 20. 17:14
26/29 anonim válasza:
Hát akinek a hangjáról, járásáról, öltözködéséből fel lehet ismerni, az már kapásból nem kellene nekem, mert nem férfias.
máj. 20. 17:15
27/29 anonim válasza:
Ha lenne is meleg/biszex a haverjaid kozott se javasolnam veluk a szexet. Tobbet er egy baratsag mint hogy seggbebasszanak... Es utana mar sose lesz olyan a kapcsolatotok mint elotte, meglesz a szexualis feszultseg.
máj. 22. 15:38
28/29 anonim válasza:
27# Mondasz valamit.. Ebbe nem gondoltam bele, de igazad lehet. A barátság fontosabb.
máj. 22. 18:14
29/29 anonim válasza:
Mértékkel valószínűleg segít, de én is azt mondom, ha lehet, ne baráttal, közeli ismerőssel tedd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!