Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha ki akarom próbálni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ki akarom próbálni a passzív szerepet férfiként, de félek még a dologtól, gázos elképzelés az, ha egy minimális vagy átlagos mennyiségű alkohollal oldanám a gátlásaimat a szex előtt?

Figyelt kérdés

Nagyon felizgulok ha arra gondolok, hogy valaki dugja a fenekem és ha ki ha akarom próbálni, akkor biztos vagyok benne, hogy csak úgy tudom rávenni magam, ha egy kicsit be vagyok rúgva.

Ez segít majd, hogy ellazuljak?

máj. 19. 16:32
1 2 3
 21/29 Nemtomfantom ***** válasza:
100%

A 31 év az szerintem nem befolyásolja a dolgokat, az egy szép életkor.😃 Ahogy korábban is írtam, az alkohol nem megoldás hosszú távon, de ha alkalom adtán lecsúszik valami csapvíznél ütősebb, hát akkor na bumm, mint ahogy az előttem szóló írja.😃😃

Csak a védekezést ne felejtsd el olyankor sem, de szerintem nem kell mondanom egy ennyi idősnek🙂

máj. 19. 18:02
 22/29 anonim ***** válasza:
Menj a D9ba vagy a studio174be ott vannak DarkRoomok ha valaki erőszakoskodik csak elkiáltod magad…
máj. 20. 07:29
 23/29 anonim ***** válasza:
71%

Fura, hogy sokan azt írják, olyannal próbálkozz, akit ismersz.

Megnézném, hogy hány olyan ismerősötök van, akivel megtennétek.

Nem szokott e témában olyan nagy lenni a tolongás, hogy még válogatni is tudjon az ember, melyikük tetszik neki, és mindketten bátrak is.

máj. 20. 16:52
 24/29 anonim ***** válasza:
28%
23# Nyilván csak akkor működik, ha a közeli barát barát/haver meleg, vagy biszex.. Ez nyilván nincs a homlokára írva, de vannak pl femininebb férfiak, vagy esetleg a hanghordozásukból, járásukból, öltözködésükből fel lehet ismerni a melegeket. Vannak jelek, csak észre kell venni. A pia valamilyen szinten tényleg oldja a gátlásokat, őszintébb lesz tőle az ember, olyan dolgokat is kimond, amit józanul nem. Piásan kibökheti, hogy amúgy ő mellékesen meleg. Ha hetero lenne, akkor bármennyit is inna, nem tenne ilyet. A másik út, ha valaki lemegy egy meleg szórakozóhelyre/szaunába és ott lerendezi a dolgot úgymond egy idegennel.. Meg biztos vannak ilyen meleg partik is.
máj. 20. 17:02
 25/29 anonim ***** válasza:
Olvasd el, mit írtam: nem azzal van gond, hogy nem veszed észre, hanem hogy nincs akkora választék, amiben van olyan, akivel megvan a kölcsönös szimpátia.
máj. 20. 17:14
 26/29 anonim ***** válasza:
Hát akinek a hangjáról, járásáról, öltözködéséből fel lehet ismerni, az már kapásból nem kellene nekem, mert nem férfias.
máj. 20. 17:15
 27/29 anonim ***** válasza:
80%
Ha lenne is meleg/biszex a haverjaid kozott se javasolnam veluk a szexet. Tobbet er egy baratsag mint hogy seggbebasszanak... Es utana mar sose lesz olyan a kapcsolatotok mint elotte, meglesz a szexualis feszultseg.
máj. 22. 15:38
 28/29 anonim ***** válasza:
81%
27# Mondasz valamit.. Ebbe nem gondoltam bele, de igazad lehet. A barátság fontosabb.
máj. 22. 18:14
 29/29 anonim ***** válasza:
69%
Mértékkel valószínűleg segít, de én is azt mondom, ha lehet, ne baráttal, közeli ismerőssel tedd.
aug. 29. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!