Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szeretitek a többest? Hány személy hány fiu es hany lany? Irjatok kort es nemet Akar pozokat vagy barmit amit szeretnetek kiprobalni akar egy reszletes elkepzelest tobbesbe 18/f
En eddig 3x voltam tobbesben
ezekben a felallasokban:
-2fiu meg en
-3fiu meg en
-6fiu meg en meg rajtam kivul meg egy csaj
az utobbi volt a legjobb
1 fiú, 1 lány meg én. Akár párhoz is, engem a fiú érdekel amúgy is jobban.
22/f
emberfüggő főleg, és hangulatfüggő.
Alapjába párommal jobban szeretjük a több pasi felállást, habár szeret lányokkal is lenni párom, mégis inkább a férfiakat preferálja, és úgymond akciódúsabb is ha több a pasi, amikor fordítva van, az inkább olyan párcsere és külön akció, csókkal és simogatással.
Egy hármas lehet ugyanolyan élménydús, mint mondjuk 4 pasi 1 csaj. Mi már próbáltunk néhányat és tényleg sokkal fontosabb az ember, mint a létszám.
Ha mondjuk swing buliban vagyunk és tényleg senki sincs, aki félig-meddig tetszen, akkor elvagyunk magunkban is, mert az nagyon kiábrándító, amikor olyan szál be, akit igazán nem is akarsz, hogy beszáljon. Még akkor is, ha tud valamit, akkor sem igazán kielégítő.
Feleségemnek 1 vagy 2 potens férfit szeretnék egyszer kipróbálni, én is beszállnék szívesen, de a cuckold is izgat. Elég kicsi a péniszem ezért alázhatnának is a többiek közben.
35F
2 pasival kiprobálnám, milyen az egyiket orálisan kielegiteni amíg a másik a popsimba van.
De fiú lány párhoz is csatlakoznék leginkább a pasit kényesztetni a csajjal együtt.
De akár sok fiuval is kipróbálnám, felvaltva használnának.
Mi 7 párral járunk össze kéthetente, teljesen zártkörűen.
Ez azt jelenti, hogy ilyenkor van 8 "pasim" és 7 "barátnőm", a férjemnek 8 "nője" és 7 "barátja".
Ez évek óta így működik (egyszer volt hogy az egyik pár kiszállt, és új párt fogadtunk be).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!