Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
[24F] Kezdő biszex pasiként hol érdemes nyitnom srácok felé?
Abszolút kezdő vagyok srácok terén, még csak egy puszi sem volt :) Néhány éve érdekel, hogy milyen lehet a passzív szerep sráccal, de még nem találtam olyat, akivel tényleg kialakult volna valami.
Próbálkoztam Romeón, de valahogy nem volt az igazi (35 éves korig kerestem, aki nem bánja, ha kezdő vagyok).
Igazából jobb lenne, ha valakivel előtte tudnék erről beszélni, mielőtt még tényleg akciózásra kerülne sor :D
Társkeresőket (Tinder és hasonlók), amik nem kifejezetten melegeknek van még nem próbáltam ilyesmire, de lehet hogy megérné...?

Szia. En bi vagyok, ha beszelgetni szeretnel nyitott vagyok ra.
Szexualis dolgokra is ha ugy alakul de igazabol egy barati beszelgetes is jo
Lehet.

Én is bi vagyok, még csak orált adtak és kaptam. A biszexualitásról én is szívesen beszélek veled. 25F
Egyébként bármilyen melegeknek (is) szóló társkeresőn tudsz próbálkozni. Értékes tapasztalat tudsz szerezni az ismerkedés terén. Amíg nyilvános helyen találkozol neked szimpatikussal, addig baj nem történhet, és nem kerülsz olyan helyzetbe, amiből ne tudnál kiszállni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!