Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex pasiként vajon érdemes megélni a fiús vágyakat vagy ne?
Figyelt kérdés
Mert félek ha megélem utána akarom majd ha lesz párom is. És akkor vagy el kell neki mondanom vagy titokban kikacsintgatni ami meg rossz lenne. De azt se akarnám hogy máshogy nézzem rám mert fiúkkal is szexelnék.2022. máj. 29. 22:47
1/8 anonim válasza:
Ha vágysz rá, előbb-utóbb megéled. Nem lehet egy életen át elfolytani. Olyan párt kell találnod, aki ezt elfogadja, mert te ezzel együtt vagy magad.
Szerintem vágj bele!
2/8 A kérdező kommentje:
Na de hol érdemes keresni? Elmondjam majd a jelölteknek hogy még sose voltam pasival?
2022. máj. 30. 06:55
3/8 anonim válasza:
Szia persze hogy mondd el nem kell szégyelni.
Tinderen pl amugy hany eves vagy?
4/8 A kérdező kommentje:
Én nem merném kirakni az arcom ilyen témában így nem vagyok Tinderen. Vagy lehet ott arc nélkül is? Senkinek nem küldenék arcot.
2022. máj. 30. 08:19
5/8 anonim válasza:
Felmész bármelyik szexpartnerkeresőre, egyből lesz rengeteg jelentkező. Szinte csak pasik vannak ott. Én is onnan találtam fiús kalandot.
6/8 A kérdező kommentje:
Arc nélkül. Melyik a tuti?
2022. máj. 30. 09:22
7/8 anonim válasza:
Don't dreamed, be it.😈
Ajánlom szíves figyelmedbe az 1975-ös The Rocky Horror Picture Show c. horrorszatíriát, Tim Curry-vel😁
Rose tints my world..💋
8/8 anonim válasza:
Ha olyan meleg vagy aki biszexnek hívja magát, hanem valódi biszex és lesz barátnőd akkor szerintem elég lesz neked az. Szóval szerintem nyugodtan éld meg, próbáld ki. Ha meg fiúval lennél párkapcsolatban az más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!