Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha ki akarom próbálni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ki akarom próbálni a passzív szerepet férfiként, de félek még a dologtól, gázos elképzelés az, ha egy minimális vagy átlagos mennyiségű alkohollal oldanám a gátlásaimat a szex előtt?

Figyelt kérdés

Nagyon felizgulok ha arra gondolok, hogy valaki dugja a fenekem és ha ki ha akarom próbálni, akkor biztos vagyok benne, hogy csak úgy tudom rávenni magam, ha egy kicsit be vagyok rúgva.

Ez segít majd, hogy ellazuljak?

máj. 19. 16:32
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a jókívánságokat :)

Abban bízom, hogy fogom élvezni a dolgot.

Sajnos tényleg nincs egy olyan ismerősöm sem aki megdugna engem.

máj. 19. 17:12
 12/29 anonim ***** válasza:
85%
Ha nagyon kanos vagy addig gyakorolj vibrivel ilyenek..
máj. 19. 17:13
 13/29 anonim ***** válasza:
11. vagy csak nem tudsz róla :)
máj. 19. 17:15
 14/29 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
máj. 19. 17:16
 15/29 anonim ***** válasza:
84%
Hát sok sikert, de első rossz élmény egy idegennel nagyon rossz tapasztalás lehet. Lehet erőszakos, fáj neked, ahogy csinálja. Ezért kellene olyan, akiben megbízol. Mondanám, hogy menj prostihoz, ott ha mondod, hogy gyengéden csinálja, akkor lehet azt figyelembe veszi.
máj. 19. 17:17
 16/29 Nemtomfantom ***** válasza:
90%

Kedves kérdező!

Miért nem barátkozol össze azonos, vagy hasonló preferenciákkal bíró emberekkel és máris lenne egy idő után olyan opció, hogy ismerőssel tudod megtenni, amit szeretnél? 🙂

máj. 19. 17:19
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, egyetértek 16-ossal. Vannak meleg tematikus helyek, klubok, ezekre keress rá. Itt tudsz barátkozni.
máj. 19. 17:23
 18/29 A kérdező kommentje:

Szívesen fogadom a tippeket, ahol könnyedén tudnék ismerkedni.

Ha azt mondjátok, hogy teljesen idegennel ne csináljam.

Tényleg ennyire kevés az esély arra, hogy normális idegennel találkoznék, akivel élvezném, ha megdugna?

31 vagyok amúgy

máj. 19. 17:35
 19/29 anonim ***** válasza:
Az eredeti kérdésre visszatérve: hetero alkalmiban is előfordul, hogy valamilyen szórakozóhelyen alakul ki a dolog, és lemegy előtte 1-2 pohár valami.
máj. 19. 17:37
 20/29 A kérdező kommentje:
ez igaz #19-es :)
máj. 19. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!