Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ki akarom próbálni a passzív szerepet férfiként, de félek még a dologtól, gázos elképzelés az, ha egy minimális vagy átlagos mennyiségű alkohollal oldanám a gátlásaimat a szex előtt?
Nagyon felizgulok ha arra gondolok, hogy valaki dugja a fenekem és ha ki ha akarom próbálni, akkor biztos vagyok benne, hogy csak úgy tudom rávenni magam, ha egy kicsit be vagyok rúgva.
Ez segít majd, hogy ellazuljak?
Inkább lelkileg kell erre felkészülnöd.Alkohol nem mindig jó megoldás.
Olyan mondta,akinek első voltam aktívként.
Megpróbáltam már párszor.
Csak az a helyzet, hogy ha most rögtön előttem állna egy meztelen férfi álló farokkal, akkor biztos, hogy nem haboznék egy másodpercig sem.
Egyből letérdelnék elé és némi szopás utána azonnal megpróbálnék ráülni a farkára, hogy megdughasson.
De ha előre le kell szervezni, megbeszélni a dolgot, akkor közben, ameddig eljutnék a találkozásig addig 5x meggondolom magam...
És ha félig be vagyok rúgva, akkor kevésbé mérlegelek és talán nem viszakoznék.
De ha a lehetőség közvetlen előttem lenne, akkor biztos, hogy megragadnám.
Sajnos nincs egy ilyen ismerősöm sem.
Így mindenképpen idegennel kell majd kipróbálnom.
Ha találok hozzá olyan partnert, aki megérti a kétségeimet és a vágyaimat teljesíti...
#5-ös Sajnos nincs ilyen ismerősöm :/
#6-os Miért lesz ebből pofáraesés?
Ha nincs ilyen ismerősöd, vagy nem tudsz róla, akkor cseppet lehet, hogy nehezebb dolgod lesz. Minden esetre azért drukkolok Neked, hogy meg tudd tapasztalni a vágyaidat. 🙂
5-ös voltam
7: mert kb. csak egyetlen opciót hagysz magadnak: egy vadidegennel, 0 ismeretséggel legyen szex.
Nem értek a valószínűségszámításhoz, majd egy matekos megírja, mennyi az esély, hogy ebből jó élménnyel gyere ki.
6. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!