Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha ki akarom próbálni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ki akarom próbálni a passzív szerepet férfiként, de félek még a dologtól, gázos elképzelés az, ha egy minimális vagy átlagos mennyiségű alkohollal oldanám a gátlásaimat a szex előtt?

Figyelt kérdés

Nagyon felizgulok ha arra gondolok, hogy valaki dugja a fenekem és ha ki ha akarom próbálni, akkor biztos vagyok benne, hogy csak úgy tudom rávenni magam, ha egy kicsit be vagyok rúgva.

Ez segít majd, hogy ellazuljak?

máj. 19. 16:32
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

Inkább lelkileg kell erre felkészülnöd.Alkohol nem mindig jó megoldás.

Olyan mondta,akinek első voltam aktívként.

máj. 19. 16:33
 2/29 A kérdező kommentje:

Megpróbáltam már párszor.

Csak az a helyzet, hogy ha most rögtön előttem állna egy meztelen férfi álló farokkal, akkor biztos, hogy nem haboznék egy másodpercig sem.

Egyből letérdelnék elé és némi szopás utána azonnal megpróbálnék ráülni a farkára, hogy megdughasson.

De ha előre le kell szervezni, megbeszélni a dolgot, akkor közben, ameddig eljutnék a találkozásig addig 5x meggondolom magam...

És ha félig be vagyok rúgva, akkor kevésbé mérlegelek és talán nem viszakoznék.

De ha a lehetőség közvetlen előttem lenne, akkor biztos, hogy megragadnám.

máj. 19. 16:38
 3/29 anonim ***** válasza:
54%
Hát, én a helyedben ezt max egy nagyon közeli baráttal merném meglépni, akivel meg van köztetek a magasfokú bizalom és ő is bi/meleg.
máj. 19. 16:43
 4/29 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs egy ilyen ismerősöm sem.

Így mindenképpen idegennel kell majd kipróbálnom.

Ha találok hozzá olyan partnert, aki megérti a kétségeimet és a vágyaimat teljesíti...

máj. 19. 16:53
 5/29 Nemtomfantom ***** válasza:
58%
Szerintem ezt először agyban kell elrendezni, az alkohol ugyan talán segíthet, de nem megoldás hosszú távon. Egy ismerőssel könnyebb dolgod lehet, ha tudja, hogy vannak ilyen vágyaid, hátha olyan alkalom adódik, amikor is az általad leírt "ott áll előttem..." szitu megvalósul. 🙂
máj. 19. 16:53
 6/29 anonim ***** válasza:
Ebből így csak pofára esés lehet.
máj. 19. 16:54
 7/29 A kérdező kommentje:

#5-ös Sajnos nincs ilyen ismerősöm :/

#6-os Miért lesz ebből pofáraesés?

máj. 19. 17:02
 8/29 anonim ***** válasza:
25%
4# Vadidegennel én azért vigyáznék a helyedben. Lehet bolond, erőszakos, meglop, stb... Vannak haverjaid? Ha látsz jeleket, akkor úgyis alakulna vele valami előbb-utóbb.
máj. 19. 17:03
 9/29 Nemtomfantom ***** válasza:

Ha nincs ilyen ismerősöd, vagy nem tudsz róla, akkor cseppet lehet, hogy nehezebb dolgod lesz. Minden esetre azért drukkolok Neked, hogy meg tudd tapasztalni a vágyaidat. 🙂

5-ös voltam

máj. 19. 17:06
 10/29 anonim ***** válasza:

7: mert kb. csak egyetlen opciót hagysz magadnak: egy vadidegennel, 0 ismeretséggel legyen szex.

Nem értek a valószínűségszámításhoz, majd egy matekos megírja, mennyi az esély, hogy ebből jó élménnyel gyere ki.

6. voltam

máj. 19. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!