Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Perverz kérdés lesz, fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Perverz kérdés lesz, fiú vagyok, akkor olvasd, ha nem zavar!? Másodsorban pedig a biszexuális kategória sem véletlen, szóval neked se legyen ezzel gondod!?

Figyelt kérdés
A pisiléssel kapcsolatos dolgok izgatnak és az lenne a kérdésem a hasonló aberrált sorstársaimhoz, hogy ki miket szeret és ezekhez hogyan tud normális partnert szerezni?

2024. máj. 10. 14:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rizikós felvállalni, egyáltalán szóba hozni, mert könnyen szakítás lesz a vége.
2024. máj. 22. 00:08
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

13as vagyok

19-es,inkább kapni szeretném arcra szájba, de ha megkapom és ezt kéri érte a másik fél akkor persze :)

2024. máj. 22. 00:18
 23/27 anonim ***** válasza:
85%

Velem lehet pisiszexelni egy szintig, habár engem nem izgat fel férfival a pisiszex. Viszont olvasva a kommenteket, sokan félnek az elutasítástól. Nos, én nem utasítok el szimpi partnert, ha pisiszexelni akar velem, viszont cserébe szeretném leszopni (esetleg meg is dughat, de azt meglátjuk), és az ondó mehet a számba, vagy arcomra, de a vizelet nem. A vizelet a testemre mehet bárhova, nyaktól lefelé, ha pucér vagyok. Úgyanígy viszont: senki szájába nem vagyok hajlandó brunyálni, de a testére igen, ha igényli. Persze intimkettesben, mert ez magánügy, tehát diszkréciót igényel.

Vékony testalkatú vagyok, fiatalos, viszont sajnos vidéki 40es, hely nélkül, így nehéz bármire is találnom partnert. Írjon rám, légyszi, akinek jó a kocsijában is az orál, és utazik vidékre. Vagy erdőben is jó, erdős környéken élek (aki igényli, pisilős dolgok kivitelezhetőek erdőben).

Akár elvárás nélkül is szopok, mert szeretem csinálni.

A kinézeted szinte mindegy, a farokméreted is szinte mindegy (bár vékonyabb és rövidebb farok előnyben van nálam).

65 alattiakra nyitott vagyok, viszont előre szólok: ha nagyon más lelki hullámhosszon volnénk élőben, akkor sajnos semmi nem fog menni részemről. Egyszerűen nem tudok olyannal mit kezdeni, akit totál idegennek érzek lelkileg.

Nem vagyok se szub, se mazochista és nincs káros szenvedélyem.

Uni/passzív vagyok, akár kölcsönös szopásban is benne vagyok, sőt, van, akit meg is dugnék, ha akarja az ilető, de nem jellemző, hogy kívánnám, mivel inkább passzív vagyok.

Agresszívak kíméljenek! Lehetőleg érzéketlen, tompa zombik is kerüljenek...

2024. máj. 22. 13:33
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Én azt próbálnám ki, milyen, ha a számba pisil valaki, akár le is nyelném, ha nem vészes az íze. A sajátomat már kóstoltam úgy, hogy előtte sokat ittam, az bejött.
2024. jún. 29. 13:08
 25/27 anonim ***** válasza:
61%

Engem a kaki érdekel meg igazán na ahhoz igazán nehéz partnert találni akár ferfi akár nő.

Ha valaki ír férfi max 30ig,nő kortalanul

Bp 21f

okt. 9. 20:00
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Pisi izgat, csak nem szájba.

Volt már partnerem hozzá, de többnyire egyedül csinálom.

okt. 10. 07:58
 27/27 anonim ***** válasza:
81%
Pisit szeretném szájba nagyon,de csak nővel!meg is iszom!ha van ilyen nő irjon privit!46/F vagyok veszprém m.
okt. 29. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!