Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Perverz kérdés lesz, fiú vagyok, akkor olvasd, ha nem zavar!? Másodsorban pedig a biszexuális kategória sem véletlen, szóval neked se legyen ezzel gondod!?
Szeretem a pisilést együtt, egymásra, gatyában, nadrágban és fóru.okon szoktam beszélgetni.
Egy jó barátom lett is, aki ezeket szereti.
Nem ritka, úgyhogy ne add fel!
Ez egy normális kapcsolatban belefér. Viszonylag egyszerüen megoldható lajtosabb dolgok még a kevésbé perverzekkel is kivitelezhetőek:egymásra zuhany alatt,stb.
Erre szinte mindenkit rátudtam venni,fiut-lánytvegyaránt.
A szájba pisi illetve megivása már nehezebb menet volt,de álltalában az a válasz,hogy ha én megteszem neki azaz megiszom (és mert perverz vagyok ezért megiszom) akkor ő is megprobálja.
Kommunikácío az egész...meg jóadag bátorság!
1es Ez nagyon izgi! Kinyalnám énnis párom punciját bármilyen wc-zés után is. Nagyon izgató a pisis punci nyalása is! Nagyon ritka az a lány akivel szereti vagy engedi..
Hiányoznak ilyen élmények
Én nővel ezt is szeretném kipróbálni, de mivel uni/passzív biszex férfi vagyok, (bár férfival engem NEM izgat,) nyugodtan lepilislhet olyan férfi, akinek engedem, vagy lepisilhetem, ha a partner vágyik rá.
Bár én szopni szeretek inkább. Vagy huszonéves srácot szopni, és/vagy szopatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!