Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Perverz kérdés lesz, fiú vagyok, akkor olvasd, ha nem zavar!? Másodsorban pedig a biszexuális kategória sem véletlen, szóval neked se legyen ezzel gondod!?
Figyelt kérdés
A pisiléssel kapcsolatos dolgok izgatnak és az lenne a kérdésem a hasonló aberrált sorstársaimhoz, hogy ki miket szeret és ezekhez hogyan tud normális partnert szerezni?2024. máj. 10. 14:15
11/27 anonim válasza:
Egyébként ti hogy pisiltek életvitel szerűen? Hátrahúzzátok a fitymátokat vagy nem?
13/27 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy m~g nem találtam hozzá partnert, de valaki már belepisilhetne a számba, vagy akár lepisilhetne mert eddig csak "álmidoztam róla" :)
14/27 anonim válasza:
#11. Én picit hátrahúzom kb. a makk negyedéig.
#13. Írj rám ha gondolod, azután meglátjuk.
15/27 anonim válasza:
Én szeretem a tartogatást végsőkig. A bepisilés és az egymás lepisilését. Egymás bepisiltetését. Eddig egy barátnőm volt, aki benne volt egyszer kétszer ilyesmiben, de ennyi. 24F
16/27 A kérdező kommentje:
15#
Én is azt szeretem.hogy a végsőkig tartogatom,aztán egyszer csak megindul a nadrágba a zuhatag,elönt a melegség!Ha nem is egyedül csinálom,az meg aztán a legjobb!Azért erre szerencsére rá lehet venni bárkit,ez nem olyan durva fétis.
2024. máj. 21. 08:14
17/27 anonim válasza:
Szimplán, hogy öntse rám a pisijét, utána megízlelném, utána kinyalnám.
Semmi több, de ezt nagyon.
Igazán zamatos
18/27 anonim válasza:
#11:Egyáltalán nem húzom hátra.
19/27 anonim válasza:
#13: És fordítva szívesen megtennéd?
20/27 anonim válasza:
Kérdező 15-ös vagyok. Nem olyan egyszerű rávenni akárkit. Többször utasítják el, mint ahányszor belemennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!